maanantai 3. lokakuuta 2011

laiha - laihempi - kaunein

Tämän päivänen saksan koe meni kyllä ihan p*rseelleen. Suurimman osan vastauksista mä vaan arvasin tai sitten keksin ihan omia uusia sanoja. No saa nyt nähdä mitä mä siitä saan.
Eilisen kalorisaldo oli 850. Oon ihan yllättynyt tuohon määrään, en ole tottunut syömään noin vähän ja kuitenkaan mulla ei ollut enää nälkä. Tiedän et monet muut pärjäävät paljon pienimmillä kalorimäärillä, mut mulle toi on jo pieni saavutus. En varmaan ikinä selviäisi SGstä.


Tähän asti tänään olen syönyt: maustamattoman jogurtin + vähän mysliä, 2 pientä palaa ruisleipää, banaanin, ½ omenan, lihapullan (yök että oli rasvainen), piltin ja viinirypäleitä. Yhteensä noin 500kcal. Yleensä en jaksa laskea kaloreita hedelmistä paitsi banaanista. Lopun iltaa yritän nyt olla syömättä mitään turhaa sillä joudun kuitenkin syömään iltaruokaa kun porukat alkaa muuten epäillä. Teetä onkin nyt sit menny jo kolme kuppia ja varmaan juon vielä lisää. Harmi etten vaan osaa juoda sitä ihan ilman sokeria vaan aina jouduin laittamaan sitä hyppysellisen. Olen possu.

Huomenna yritän taas syödä mahdollisimman vähän ja suurin piirtein tuon 800kcal. Toivottavasti mä onnistun.
Voi olla et mä ja mun iskä lähdetään noin kuukauden päästä vajaaksi viikoksi Malagaan. Tää on just sellaista motivaatiota kun mä tällä hetkellä tarvitsen. Olisi ihana päästä lämpimään ja aurinkoon, mutta mä en halua näyttää mursulta taas shortseissa ja topeissa. Pakko onnistua. Pakko laihtua. Toivottavasti me lähdettäis. Mua harmittais ihan hirveästi jos mä en pääsisikään mihinkään. Mä tarvitsen aurinkoa.



P.S. Sain just tietää että me syödään tänään tortilloja. Sorrun varmaan taas ahmimaan ja syön varmaan miljoona kaloria. Miks meillä ei voi olla mitään terveellistä?

P.P.S. Kiva kun mulla on nyt pari lukijaa. Tuntuu mukavalta kun tietää että joku ehkä vaivautuu lukemaan tätä enkä vaan höpise jotain itsekseni. Kiitos

5 kommenttia:

  1. joo no mun mekko on tällanen
    http://www.ebay.com/itm/2011Organza-Quinceanera-Dresses-Prom-ball-bridal-Gowns-/320733843512?pt=US_CSA_WC_Dresses&hash=item4aad3a1038

    et aika prinsessa tääki..

    Ja tosta eilisen kalorimäärästäs sen verran, että mustaki alussa tuntu ihan pelottavalta, ku tein ateriasuunnitelmia, joissa oliki vaan 1200 kaloria ja sillee, sit ne vaan väheni pikkuhiljaa ja huomasinki et olin joskus vahingossa paastonnu koko päivän. Et oo varuillas mihin soppaan ittes keität.

    Ja musta tuntu ihan samalta bloggaamisen alussa, ku susta! Tai no aika alottelijahan oon vieläki, mutta kyllä se piristää, kun nykyään ihmiset jopa kommentoi mun kirjotuksia. Pitkään sainki kyllä yksikseni kirjotella:)

    Halauksia ja tsemppejä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista♥
    Kyllä 850 on "saavutus" (jos sen haluaa ajatella niin päin, itse en virallisesti suosittele kenellekään sairasta laihduttamista tai tappodieettejä). Kukaan ihminen ei kestä muutamalla sadalla kalorilla ikuisesti, silloin joko kuolee tai päättää parantua. Ja sä et halua siihen kuntoon !
    Ja sä et ole mikään possu, muista se :-)

    Hali♥

    VastaaPoista
  3. Voi sunki mekko on älyttömän nätti!

    Mullakaan toi osallistuminen(/-mattomuus) ei aina johdu syömisistä, mäkin koen hyvin usein olevani ulkopuolinen meidän kaveriporukassa. Tunneli nimittäin asuu tosi kaukana ja se tuntee varmaan jokaisen ihmisen joka paikasta, joten sille ei tuu ulkopuolinen olo ja sit taas tähtityttö ja kookos asuu lähekkäin ja tekee aina kaikkee yhessä. Ne lukee kokeisiin, laittaa ruokaa, leipoo, käy koirien kanssa lenkillä. Mä haluaisin olla niiden kanssa, mut mä en vaan kuulu noihin niiden juttuihin. Mua ei pyydetä mukaan, vaikka haluisin. Mä oon useamman kerran kysynyki, että miks ette ikinä pyydä mua mutta ne sanoo vaan, että asut liian kaukana (reilu 10km).. Et ne oikeesti vaan haluu olla kahestaan koska mulle toi matka ei oo ongelma, mä mielelläni menisin sinne.

    Oikeestaan musta tuntuu, että tähtityttö ei halua olla mun kanssa, koska se joutuu harrastuksen takia olemaan mun kanssa niin paljon, kaikki viikonloput mukaanlukien. Ja sitten kookos tekee niinku tähtityttö sanoo.

    Okei sori täst tuli vähän tällänen avautuminen, joka ois kyllä kuulunu mun oman blogin puolelle :D Ehkä kirjotan tän joskus vielä sinnekin! Mutta siis ET OLE AINOA!

    Iso hali, oot ihana♥

    VastaaPoista
  4. Niin ja jos toi oli siis epäselvää ni mun blogin alalaidassa on lyhyet kuvaukset noista henkilöistä!:D

    VastaaPoista
  5. Ihana kuulla et ainaki joku on oikeesti lukenu mitä kirjotan! Se auttaa oikeesti jaksamaan tätä elämää ku tietää, että on ihmisiä, jotka välittää<3 Ja varsinki välittää silti vaikka ei edes ikinä oo nähny mua! Tai toisaalta kun aattelee ni tiedät kyllä varmaan yhtä paljon elämästä ku mun 'oikeen elämän' ystävät, koska ne ei oikeestaan tiedä mitään siitä, mitä mun päässä liikkuu.

    Ja mäkin oon onnellinen, että sä oot siellä ruudun toisella puolella♥

    VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi