torstai 6. lokakuuta 2011

Kipu korvaa ystävän

Voihan perkele. Mä olin jo saanut kitjoitettua tänne pitkän litanian mutta tyhmä blogger meni ja poisti kaiken. Tää päivä on oikeasti huono. Olen ahminut niin paljon etten edes kehtaa kertoa.

Mua harmittaa ihan hirveästi etten pysty lopettamaan itkemistä. Koko se kirjoitus oli niin työn ja tuskan takana. Kaikki ne ajatukset, ne helpottivat hieman minun mieltäni ja nyt ne ovat kadoksissa. Poissa. Mä inhoan itseäni. Mä inhoan sitä kuka mä olen, miltä mä näytän ja sitä minkälainen mä olen sisältä. Mä inhoan maailmaa. Mikään ei ole nyt hyvin. Haluaisin vain piiloutua peitoin alle tältä kaikelta pahalta. Mua väsyttää. Kukaan ei ymmärrä eikä edes halua ymmärtää. Mä en jaksa esittä jotain muuta. Hymyillä vaikka minua ei todellakaan huvita.

Ehkä tulen vielä ja kirjoitan kaiken sen mitä halusin kertoa. Mutta en vielä, tällä hetkellä ajatukset ovat niin sekavia että tätäkin on niin vaikea kirjoittaa.

Olen pahoillani että tästä tuli nyt tämmöinen postaus. Olen pahoillani kaikesta. Olen pahoillani siitä mitä olen.

Ehkä huomenna on parempi päivä. Toivon ainakin niin.


5 kommenttia:

 1. Kiitos älyttömästi kommentista ja usko tai älä, kyllä se jopa vähän lohduttaa, etten ollut ainoa! Ja toisaalta en kyllä ahminut kovin pahasti, tai siis noilla kaloreilla ei normaalin ihmisen kuuluisi lihoa.. Ensi viikolla otetaan sitten yhdessä itseämme niskasta kiinni, eikös?

  Mut mua surettaa niin paljon sun puolesta kun toi teksti hävis! Vaikka mulle ei oo käynykää noin, ni pystyn niin kuvittelee miltä susta tuntuu kun mulla on ollu niin vaikeeta tää tekstin tuottaminen et oisin kyllä niiiin murtunu jos oisin saanu sitä aikaan ja sit kaikki oiski hävinny! :/

  Mutta älä inhoa itteäs, oot niiin ihana!<3 Ja mä kyllä haluan ymmärtää, itseasiassa väittäisin jopa että jollain tasolla ymmärränkin.

  Mutta musta tää postaus oli ihana, siitä välitty oikeesti sun mieliala ja kaikki, vaikkei mitään positiivista luettavaa ollutkaan.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, että mun kommentilla oli sulle merkitystä:) Mutta niin vaan tuppaa tapahtumaan, kun itse olet noin ihana ja laitat noin piristäviä ja juurikin päivän ihanimpia kommentteja niin kyllähän niihin nyt haluaa vastata! Mulla paino oli kesällä korkeimmillaan ikinä ja toivon, etten ikinä joudu takas siihen. En halua enää ikinä olla normaalipainoinen. Ne viisi päivää riitti minulle.

  Ja sinäkin olet hyvin, hyvin tärkeä minulle, pidä hauskaa sillä aikaakin kun minä en ole täällä kertomassa kuulumisia ja kommentoimassa!<3

  VastaaPoista
 3. Todella lämmin voimahalaus sulle pieni♥

  VastaaPoista
 4. voi sinä ihana, voimia sulle <3 ja iso hali täältä..kirjotat ihanasti

  VastaaPoista
 5. Ei tarvi pyytää anteeksi, ymmärrän kyllä :-) ♥ kiitos kovasti ! Halauksia, hyvä että on ollut parempi päivä♥

  VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi