maanantai 31. lokakuuta 2011

I'm too weak

Voi ei, mä oon varmaan taas tulossa kipeeksi. Mua vähän heikottaa ja kurkkuun sattuu niin paljon että tekisi vain mieli oksentaa (tuskin sekään auttaisi...). Mun vastustuskyky on kyl aika huono. Mä muistan kun ysillä mulla oli yli 90 poissaoloa, enkä ollut lintsannut kertaakaan.
Kun syön mun kurkkukipu unohtuu hetkeksi, vaikka tänään mulla oli tarkoituksena paastota iltaan asti. Mä oon heikko kun sorrun syömään jonkun pienen flunssan takia. Mut mä en halua tulla kipeeksi. Kun torstaina me lähdetään sinne Roomaan. Mä oon popsinut vitamiineja ja aamulla otin buranaa varmuuden vuoks. Mä en todellakaan halua tulla kipeeksi. Mut mulla käy tosi usein näin bileiden jälkeen. Ens kerralla mä en polta, vaik ei se varmaan siitä johdu. 


Tänään mun yks kaveri sanoi et mun pitäis syödä ennemmän et mulla olis rasvaa joka lämmittäis kun mulla aina on niin kylmä. Hyi vittu, mielummin mä jäädyn kun lihon yhtään. Mut joo, tänään mä kyllä oon syönyt aika paljon. Koulussakin söin lounasta. Ja eilenkin tuli käytyä Subwayssa. Yli 500 kcal meni poskeen hetkessä. Onneks en sitten syönyt oikeastaan mitään muuta koko päivänä.

Tällä viikolla mulla on ihan hirveästi tehtävää. Huomenna mulla on psykologian pistari (onneks nyt kirjoitin sen tänne et muistin) ja keskiviikkona mun pitäis uskonnon ryhmätyö olla valmis. Me tehdään roskaruoasta. Saan ehkä tosta vähän motivaatiota laihduttaa. 


Nyt tää blogger sekoilee taas, toivottavasti tää ei taas kerran poistais mun (hienoa) postausta. Mun äiti tuli just kotiin ja oli ostanut korvapuusteja. Mä en just nyt jaksa tänää välittää mun syömisistä kun tää mun kurkku on niin kamala.

3 kommenttia:

 1. Meilläkää ei oo suklaata ku söin kaiken viikonloppuna.. Mut joo tänään oli parempi päivä:) Onneks. En ois kestäny sitä, jos oisin vielä vaan ahminu ja lihonu..

  Mut liian vähänen syöminenhän voi vaikuttaa tohon vastustuskykyyn :/ Toisaalta mulla on kyllä vieläki hyvä vastustuskyky vaik urheilunki pitäis viel heikentää sitä. Mut kai se sit vähän on luonnostaa sellanen ku on.

  Toivottavasti et nyt tulis kipeeks sinne Roomaan! Ja hei vaik tuntuis et oot syöny paljon, ni iloitse kuitenki siitä, ettet oo ahminu!

  Mullaki on ihan liikaa kaikkee tehtävää varsinki ku oon tehny tän jakson aikana matikan läksyt tasan yhden kerran ku en oo vaa jaksanu ni pitäis varmaa koko kirja selaa läpi... Sit mul on kans ge4 ja te3 tutkimuskurssit ni niiski on kivasti hommaa!

  Haleja<3

  VastaaPoista
 2. KIITOS♥ en kuihdu, lupaan !
  Et sä ole mikään heikko :c saat syödä vaikka joka päivä subissa ja korvapuusteja, oot laiha!

  Halauksia ja voimia sullekin sekä pikaisia paranemisia♥

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos tosi paljon kommentista, hiih♥
  Joo tiiän tunteen :C voi sua. Koulu on ihan kauheeta kun se stressaa niin suunnattomasti.
  Muista että säkin oot ihana ja laiha, sun ei tarvitsis laihduttaa!♥ paljon voimia ja halauksia♥

  VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi