keskiviikko 12. lokakuuta 2011

unelma paremmasta huomisesta

Tää päivä on ollut aika hirvee. Ruokailutkin meni ihan överiksi, söin kaikkea kiellettyä. Ainoa kiva asia oli mun treenit, mun heppa teki kaiken niin hyvin.


Koulupäivä oli ihan liian pitkä (9.40 - 16.00). Mun piti käydä opon luona poistamassa yhen kurssin mut enpä sitten jaksanutkaan. Mä en jaksanut keskittyä ja mun päätä särki. Mä en jaksaisi mennä kouluun. Mut huomenna mulla on syysloma. Huimat kaksi päivää...


Ruokailussa mun yksi kaveri alko puhumaan syömishäiriöistä. Se ihmetteli kun en ikinä oikein syö koulussa ja kysyi että syönhän minä kotona. "Joo, joo" vastasin, en parempaakaan siihen keksinyt. Ja se on totta. Mä syön kotona ihan liikaa.


Aamun aloitin heti syömällä kielettyä vaaleeta leipää. Söin varmaan puolikkaan patongin. Koulussa söin kaksi luumua, leivän ja pari haarukallista lasagnea. Ihan liikaa. Koulusta lähin suoraan tallille ja söin välipalaksi kaksi ruisleipää kun oli niin kova nälkä. Ilalla söin (kello 21 jälkeen vaikka se oli kiellettyä) perunamuusia ja lihapullia kastikkeella. Ja sen jälkeen söin vielä pari tryffeliä. Joo ei tarvii ihmetellä etten laihdu. Päivän koko annos olisi siis toivottavasti yläkanttiin laskettuna 1100 kcal = 100 enemmän kuin sain syödä. Tällä menolla mä en ikinä pääse tavoiteeseeni. 


Päivän tosi huono uutinen koski mun vanhojen tanssipukua. Mä sain kuulla ettei niillä ole haluamaani väristä kangasta eikä ne välttämättä ehdi tilata sitä ja tehdä mekkoa. Mä en oikeasti tiedä mitä tekisin. Lisäksi meidän koulussa on enemmän tyttöjä kuin poikia ja mun huonoksi onneksi joudun jakamaan yhden ihan kamalan pojan. Tekisi vain mieli jättää koko tyhmät tanssit väliin ja lähteä vaikka matkalle. Mua ei yhtään huvita. En mä kuitenkaan tule olemaan tyytyväinen kehooni ja tuntemaan itseäni kauniiksi.
Joo, mä en todellakaan tiedä mitä tehdä. Mulla on sisäisesti tosi huono olla. Mä en kestä elää itseni kanssa tällaisena kuin olen.

Huomenna on onneksi vapaapäivä. Saan nukkua hieman pidempään. Taidan mennä kaupungille kiertelemään ja ehkä sitten leffaan. Toivottavasti saisin ajatukseni hieman kasaan. Nyt kyllä tekisi mieli vähän röökiä.

2 kommenttia:

 1. Mun hallintapaneelis ei näy tätä kirjotusta ollenkaa.. :(

  Mut hei sä et oo syöny liikaa! 1500 kalorillaki pitäis ainaki vielä laihtua! Ja vaikka jokaiseen päivään ei oiskaa tyytyväinen ni silti ei kannata pettyy liikaa itteensä:) Et jos toi susta kuitenki oli liikaa ni sitte vaan pää pystyyn ja yritä uudestaan niin kauan kunnes onnistut!

  Tavoitteesees pääset kyllä vaikka söisit joka päivä noin. Usko pois. (:

  Mistä aiot hankkia ton sun vanhojentanssimekkos? Suosittelen nimittäin ehdottomasti tilaamaan jostain Kiinasta, koska on niiin paljon halvempaa ku Suomessa ja niillä on usein paljon laajemmat värikartatki ja esim. se paikka mistä mä tilasin ni voi tehdä asiakkaan kuvan mukaan ihan minkälaisen mekon vaan!

  PS. Sä kyllä tulet näyttämään upeelta koska mäki oon päättäny näyttää(: Haleja!<3

  VastaaPoista
 2. Mitä sulle kuuluu?

  Mulla on vähän sellanen olo, että tarvisin sua♥

  VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi