tiistai 11. lokakuuta 2011

Paljastuksia

Mä en ymmärrä miksen mä laihdu. Minähän teen kaiken oikein…

maustamaton jugurtti
teetä
ruisleipä
2 omenaa, mangoa
puoli pakettia tuorepastaa ja pastakastiketta  Tämä päivä on mennyt ihan okei syömisten suhteen. Yhteensä tähän mennessä 700 kcal, eli sata vähemmän kuin mitä saisin syödä. Olen kuitenkin päättänyt etten en enää syö, toivottavasti en sorru ahmimaan. Suunnitelman mukaan mun olisi pitänyt käydä lenkillä, mutta ainakin täällä ilma on ollut semmoinen etten vain (laiskuudesta johtuen) lähtenyt ulos. Tarkoituksena minulla kuitenkin vielä olisi mennä polkemaan kuntopyörällä ja tehdä vatsat. 

Kuitenkin mun vatsa on päivällisen jäljiltä ihan turvoksissa. Näyttää ihan siltä kuin olisin viimeisilläni raskaana. Kunpa olisinkin, parempi se kuin tämä turvotus. Mutta pelkään tulevani lapsettomaksi. Missä ne menkat oikein viipyy? Luulisi niiden tulevan takaisin tällä syömisellä. 

Mun lemppari thinspot - Megan ja Keira

Koulussa en oikein jaksanut keskittyä ja välit kavereihin ei todellakaan ole parantuneet. Tunneilla mä istun usein yksin, enkä edes jaksa keskittyä kuuntelemaan. Ruokailu menee useimmiten kuin sumussa. Yritän olla syömättä tai syön vain salaatti ja näkkäriä. Joskus kuitenkin otan ruokaa lautaselleni mutta jätän sen syömättä. Se mistä mun kaverit puhuu menee ihan ohi. En tiedä onko kuulossani vikaa vai enkö vaan jaksa keskittyä.

Tänään mun yks kaveri kyllä pyysi mua mukaan perjantaina Sex and the city maratonille. Pelkään vain etten pääse kun en muista mihinkä aikaan ne mun treenit oli. 
kuva "minusta"

Minulta on kysytty vähän mittoja ja tavoitteita ja ymmärrän sen hyvinkin. Ihan hyvin mä voisin kertoa, mua kuitenkin pelottaa. Blogia aloittaessani päätin, etten kerro pituuttani, painoani enkä bmi:tä. Olen kuitenkin nyt päättänyt että kerron tavoitteeni. Tavoitteena on laihtua vielä noin 3kg. Tämä tarkoittaisi että painoindeksini on sen alle 17. Tämä on niin lähellä enkä mä voi ymmärtää miksi mä en pysty siihen. 


Toivon ettei kukaan pidä mua pellenä, enkä todellakaan halua kuulla kommentteja ettei mun pitäisi laihduttaa. EN ole tyytyväinen kehooni tällaisena ja normaalipaino on minulle ruma sana. Olen aina ollut hoikka, haluan tietää pystynkö vielä hieman laihtumaan.

4 kommenttia:

 1. Paljon halauksia ja voimia ♥

  VastaaPoista
 2. Kyllä sä vielä laihdut, paino saattaa välillä vaan vähän junnata. Et ei syytä huoleen, et oo tehny mitään väärin!(:

  Ikävä kuulla tosta koulusta, toivottavasti pian menis kavereiden kanssa paremmin!

  Ja mä ainaki ymmärrän hyvin, että haluat laihduttaa, koska taidetaan olla aika saman kokosia? Ja jokainenhan tietää itse, minkä kokoinen haluaa olla. Plus sitten paino/-indeksikään ei aina kerro kaikkea ku ihmisillä on erilainen ruumiinrakenne(:

  Anteeks ku oon nyt hirveen utelias, mut mua kiinnostais tietää, että kuinka kauan sä oot syöny 'epänormaalisti'? Tai mistä lähtien oot halunnu laihtua? Ei taaskaan oo pakko vastata jos et haluu (:

  Älyttömästi haleja ja suuri sylillinen tsemppiä!<3

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon, olet ihana :-) ♥ jaksamisia ja halauksia sinullekin ! ♥

  VastaaPoista
 4. Oi mäkin haluaisin olla vielä pitempi! Ku musta pitkät ja laihat ihmiset on älyttömän kauniita ku jos on pitkä ni se laihuus musta oikein korostuu sillee(:

  Ja musta tossa sun kommentissa ei ollu mitään vikaa, just ihana, että kerrot noita asioita! Tollasia kommentteja on oikeesti ihana lukee, koska opin aina enemmän tuntemaan sua!♥ Vaikka sinänsä harmi, että niiden asioiden pitää olla noin surullisia :( Mut sellasta elämä on..

  Tsemppiä kaikkeen ja yhtä iso hali takasin♥

  VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi