maanantai 10. lokakuuta 2011

We all have dreams

Mun viikonloppu ei ollutkaan niin kamala kuin mä pelkäsin että siitä tulisi. Herkuteltua tuli kyllä vähän liikaa ja siksi päätinkin tehdä tän suunnitelman tälle viikolle. 


Lauantai oli siis vähän parempi päivä. Meillä oli yökylässä yks saksalainen vaihto-oppilaspoika. Mulla oli ihan kivaa, me juteltiin ja katottiin jotain leffoja kahteen asti. Mulla ei oikeastaan ole hirveästi kaveripoikia mut tän kanssa mun on tosi helppo olla. Mä voin olla (melkein) oma itseni, jutella ja nauraa sen kanssa. Se on mulle melkein kuin veli, kiusaa mua välillä sekoittaen mun tukkaa tai kutittaen mua. Mä jo ihan odotan sitä että se tulisi meille uudestaan kylään. Sunnuntaina mulla oli yksi tylsä tapaaminen, kävin tallilla ja lopun päivästä mä en oikeastaan tehnyt mitään erikoista. 


Mun viikon suunnitelma on lähtenyt ihan hyvin käyntiin. Kaloreita tänään tuli yhteensä se päivän tavoite eli 850. En nyt ole laskenut kaloreita ihan tarkkaan ja tosta illallisesta en ole yhtään varma.  Olen yllättynyt että se onnistui näinkin helposti, pelkäsin että feilaisin heti. Tässä vielä mitä kaikkea mä on tänään suuhuni pistänyt:

maustamaton jogurtti
teetä
mangoa, mandariini, viinirypäleitä
2 näkkileipää
makkaraa ja perunamuusia
ruisleipä
piltti 

Huomenna olisi sitten luvassa 800 kcal:in päivä. Toivoisin että pystyisin selviämään hieman vähemmällä.

Lisäksi mä nyt muistin, että mulla on ensi viikolla luvassa se koululääkäri. Mua pelottaa ihan helvetisti. Mä en edes tiedä mitä siellä tapahtuu. Tavallaan mä haluaisin että se sanoisi että olenpa mä laiha, toisaalta mua pelottaa et ne huomaa mun laihdutusyritykset. Todennäköisesti mulla ei kuitenkaan ole hätää, sillä tuskin mun paino laskee mihinkään tän viikon aikana. Mullahan on huimat kaksi päivää syyslomaa. Mä en haluaisi mennä sinne lääkärille, mut mun on pakko. Mun on myös pakko laihtua. Mä en voi näyttää tältä miltä mä nyt näytän. 


 Haluaisin vai pukeutua isoon villapaitaan ja piilottaa ruman kehoni.
 

2 kommenttia:

  1. Ihana kuulla, että ootat mun kirjotuksia! Se niin piristää, et joku haluu kuulla ja tuntuu et nää kaikki ajatukset ei mee vaan jonnekin tyhjyyteen:) Ja mäkin ootan aina sun kirjotuksia! Ja myös kyllä sun kommentteja kun nekin on aina niin ihania<3
    Ihanalt kuulostaa toi sun kaveripoika, olispa mullaki tollasia! Mä muuten vasta nyt ku luin ton koululääkärikohan ni tajusin, että mä en oo ikinä kysyny, että minkä kokonen sä oot? Tai millasia tavotteita sulla on? Ei tietenkää oo pakko kertoo, mutta kiva ois kuulla! :)
    Hali sullekin♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti ! ♥ ihanaa viikkoa ja halauksia sinnekin suuntaan ! Kyllä se siitä. Älä ota liian suurta stressiä laihutuksesta, koska oot nyt jo hoikka !

    VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi