keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Mä tarvitsen mun havoja

Mä tiedän että mä tarvitsisin apua. Mä en vaan tiedä kenelle mä puhuisin. En mä vaan voi kertoa tästä kaikesta kenellekkään mun ystävistä tai kenellekkään aikuiselle. Tavallaan mä haluan apua, toisaalta tää on mun oma pikku salaisuus. Ahmimiseen olisi kyllä kiva saada apua.


En mä oikeastaan ahmi, mä vaan syön ihan liika herkkuja. Ei kukaan uskois et mulla on syömishäiriö kun kaikki vaan näkee kun mä ahdan pullaa naamaan. En kyllä oikein suostu tunnustamaan et mulla on syömishäiriö.

Mua hävettää kertoa, mutta mä oon taas viiltänyt. Viime kerrasta onkin varmaan jo kaksi vuotta, kuitenkin ajatus on pyörinyt päässä jo jonkin aikaa. Ne eivät ole syviä, näkyvät vain hennosti kun en käyttänyt fileerausveistä niinkuin viimeksi.

Mut tänään on taas tullut syötyä liikaa. Teetä aamupalaksi, vähän pastaa koulussa sekä vielä pari pågenpullaa ja suklaamuffinseja. Illalla syön varmaan vielä ihan oikeaa ruokaa kun olen possu enkä osaa olla syömättä.


6 kommenttia:

 1. Voi pikkunen, älä viiltele! :/ Toivon, et osaisin lohduttaa sua ja sillee, mut en tiedä mitä pitäis sanoa. Joka tapauksessa et kuitenkaan oo mikään possu!

  Oot ihana ja upee ihminen ja varmasti kaikki tietää sen :)

  Tsemppihalit<3

  VastaaPoista
 2. Älä viiltele :( etkä sä ole lihava!!

  VastaaPoista
 3. Älä viiltelee 8( ja et sä ole mikään possu, älä sano noin!! Oon kyllä sitä mieltä että sä tarttet apua :-( loppujen lopuksi "paljastat salaisuutesi" kumminkin jossain vaiheessa. Ehkä olisi parempi kertoa kaikille nyt ja saada apua kuin hukkua tuohon maailmaan ? Sieltä on niin vaikea nousta sitten enää :(
  HALI♥

  VastaaPoista
 4. No hyvä, että musta on apua:) Tosi kiva jos laitat viestiä, mut tosiaan laita se silloin ku itestäs siltä tuntuu:)

  Sä oot mulle aivan yhtä tärkeä ku mä sulle<3

  VastaaPoista
 5. Mä lupaan yrittää, lupaa säkin♥ ! Kuvasit ton kännijutun niin hyvin, mullakin menee aina just noin...niin kammottava fiilis aina laskuhumalassa ettei mitään rajaa.
  Tosi iso voimahali sullekin♥

  VastaaPoista
 6. Nimenomaan :s
  koitetaan kummatkin onnistua♥ :)

  VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi