keskiviikko 28. joulukuuta 2011

epäonnistunut

Mitä mä teen? Miksi mä olen tämmöinen epäonnistunut läski?? Kunpa osaisin edes vähän rajoittaa tätä mun syömistä. Mitä väliä tällä kaikella oikeastaan on? Olisinko yhtään sen onnellisempi vaikka laihtuisinkin. Mitä väliä sillä on jos vaikka painaisinkin sata kiloa. Voisin yhtä hyvin ahmia vatsani täyteen ruokaa kunnes se halkeaisi ja kuolisin. Tuo ei kuitenkaan ole varmaan kovinkaan todennäköistä.

Anteeksi hiljaiseloni. Olen viettänyt joulua, syönyt (huonolla omallatunnolla) aivan liikaa, syönyt vielä hieman lisää, enkä ole juurikaan harrastanut mitään liikuntaa sekä ahminut suklaata. Lisäksi hevoseni on nyt kipeänä (asia joka teitä tuskin kiinnostaa) eli on mieli hieman maassa muutenkin.

En voi sanoa että jouluni olisi ollut aivan kamala, hyvä se ei kuitenkaan missään nimessä ollut. Odotukseni olivat ehkä hieman liian korkeella ja kun lopulta ehkä olisin päässyt joulufiilikseen huomasinkin, että joulu on jo ohi. Hyvinkin tyypillistä. Minun pitäisi oppia elämään tässä hetkessä ja nauttimaan siitä. Olen ylivoimaisen hyvä keksimään kaikkea murehdittavaa. Lisäksi en voi sanoa että sain mitään kivoja joululahjoja, en saanut mitään mitä olin toivonut. Eihän ne lahjat ole ne tärkeimmät, mutta mua harmittaa kuitenkin.
Parasta joulussa oli tavallista lyhyemmät mainoskatkot elokuvien ja Simpsoneiden välissä. Se sai minut hetkeksi hymyilemään. Onneksi meillä ei mennyt sähköjä poikki kun vaan tunniksi. Tallilta ne oli pois kaks vuorokautta.

Mä oon nukkunut jotenkin tosi huonosti nää kaikki yöt. Mulla kestää tosi kauan nukahtaa ja yölläkin herään tosi monta kertaa. Toissa yönä näin sitä patsi unta jostain onnettomuudesta. Yritin soittaa hätänumeroon, mutta sieltä ei vasattu kun linjat olivat ylikuormittuneita myrskyn takia. Kukaan muukaan ei halunnut auttaa. Siinä unessa mun teki mieli hypätä katolta kun en voinut tehdä mitään. 
Parempi vaan etten kirjoita tähän enää mitään. Koko tässä postauksessa ei oo mitään järkeä. Taidan palata kirjoittelemaan vasta sitten kun keksin ihan oikeasti jotain kiinnostavaa postattavaa. Anteeksi.

3 kommenttia:

 1. Voi pikkuinen, sata voimahalausta :c kumpa sun fiilis vähän paranisi, oon huolissani! Voimia paljonpaljon♥

  VastaaPoista
 2. voih apua kiitoksia toinen ihana:')
  Eikä se mitään..mä ymmärrän kyllä:) :/
  öäää en osaa oikein nyt mitään kommentoida,mutta KIITOKSIA ja VOIMIA pikkuinen! <3 *hali*

  VastaaPoista
 3. Kiitos, haleja takaisin, ja hyvää uutta vuotta♥

  VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi