maanantai 5. joulukuuta 2011

ahma(tti)

Toisin kuin monella teistä, mulla oli tänään koulua. Ei ollu kivaa. Ennen ruokaa sitten livistin koulusta kun en jaksanut mennä itsenäisyyspäivä juhlaan ja yhden henkilön lakkiaisiin.

Voi ei. Mä tunnen itseni nyt niin kamalaksi. Ei mun äiti oikeasti ole niin kamala kuin miltä se ehkä mun edellisen postauksen valituksesta saattoi vaikuttaa. Joo me riidellään aivan liian usein ja musta tuntuu ettei mun vanhemmat oikein ymmärrä mua, mutta on ne kuitenkin mulle tärkeitä.

Tämänkin päivän syömiset on taas menny aika lailla huonosti. Mä olin ajatellut et nyt mä onnistun, mut sit mulla olikin ihan kamala nälkä ja sorruin syömään aamupalaa ja lounasta. Sitten vielä käytiin ulkona syömässä illallista.

Huomenna on kuitenkin vapaapäivä. Onneksi. Oon varmaan kavereiden kanssa ja katotaan jotain leffaa. Mä aion olla ahmimatta. Jos teen muffineja, saan luvan syödä yhden. Taitaa kuitenkin tulla liian kiire etten ehdi.

Tänään yhden kaupan kaupan sovituskopissa otin itsestäni kuvan. Ellei mulla ole huomenna ihan tosi huono päivä saatan ehkä laittaa sen tänne. (Vaikka lupasin itselleni etten kyllä ikinä niin tekisi)Öitä rakkaat♥

3 kommenttia:

 1. Odotan jo sun kuvaa - ei sillä et sillä miltä näytät ois mitään väliä, mut kyllä mä vaan sen verran utelias ihminen oon, että kiinnostaa :)

  Tsemppiä sulle pieni, kyllä sä vielä saat kiinni jostain hyvästä ja elämä alkaa taas hymyillä!

  Hali ja öitä sullekin<3

  VastaaPoista
 2. Haha nyt kyllä kirjotetaa niin samaa aikaa näitä et melkein sekasin menee! :D

  Mutta ihana kuulla että joku kaipaa mua, sä olet kyllä vaan niin ihana ihminen ettei mitään rajaa<3

  Joo no lomalla meni kyllä syömiset hyvin, mutta tää päivä oliki sit asia eriksee, nimittäin kaiken huipuks ahmin vielä äsken lisää. Niitä kyykkyjä oon kyllä tehny joka päivä, koska mun halu saada kapeemmat reidet on niin suuri. Ainoo huono juttu tos on vaa se et ku aluks jo esim 20 noita sammakkokyykkyjä tuntu jo reisissä ni nykyää joku 50 menee suht helposti ja jaksan tehä putkee vaikka sen jälkee vähän heikottaaki etureisiä :D

  Mut joo mun ei oo ikin tarkotus mennä stockan herkkuu mut jotenki löydän aina itteni sieltä - ja joskus ulos huonommalla menestyksellä kun toisinaan.

  No joo ei munkaan välit sinänsä huonot ollu, mut jotenki must se on se ilmapiiri mikä ratkasee. Tai ei sekää niiku koko ajan ollu ees huono, mut ihan tarpeeks siinä liian usein tapahtuvassa riitelyssäki on kestämistä.

  Kiitos että säkin olet siellä kun olet kuules aivan yhtä tärkeä mulle kun mä sulle<3

  VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi