perjantai 23. joulukuuta 2011

I just want to have a perfect christmas

Eipä mulla taaskaan ole oikein mitään järkevää kirjoiteltavaa. Mulla on ollut tämä ja ehkä jo viime viikko vähän semmoinen hassu ja tyhjä olo. Mä en ole iloinen, en ole ollut surullinen enkä vihainenkaan. Tuntuu vähän siltä kuin olisin elänyt lasipallon sisällä ja multa olisi viety mun omat ajatukset pois. Sieltä mä olen sitten seuraillut muita ihmisiä, maailman menoa ja joulun valmisteluja.

Enää kaksi yötä jouluun. Ei yhtään tunnu siltä. Mistä mä saisin kaivettua esiin joulufiiliksen. Sen saman tuntee jonka tunsin kun olin pieni. Toivoisin vielä olevani pieni lapsi joka aidosti uskoo Joulupukkiin. Minua ihan hävettää ja minulla on huono omatunto kun mietin kuinka paljon lahjoja oikeasti sain pienenä. Lapsi joka ei malta olla avaamatta kaikki joulukalenterin luukkuja heti ensimmäisen viikon aikana.

Tänä vuonna mulla oli joulukalenteri. Se oli kamala. Mä avasin ja söin kolme luukkua, yhden avasi mun kaveri. Loput keksin laittaa suklaamuffinseihin jotka leivoin kavereille.
Mä tunnustan omaavani hieman perfektionismin piirteitä ja tietysti haluaisin että joulusta tulisi täydellinen. Mulla on aina ollut liian kovat odotukset joulun suhteen ja pelkään edelleenkin pettyväni. Tavallaan haluaisin piiloutua komeroon koko jouluksi. Eläisin pelkällä teellä ja parilla piparilla koko loman.

Mua todellakin pelottaa että mä lihon aivan hirveästi. Meillä on jouluna aina ihan tosi paljon ruokaa. Aion kylläkin nauttia kaikista ruoista, mutta pelkään etten pysy rajoittamaan syömisiäni. Näytän jo nyt mursulta, uskallan varmaan punnita itseni vasta kuukauden päästä.

Mä tiedän ettei mun olisi vielä pitänyt avata mun kavereilta saamiani lahjoja, mutta en olisi jaksanut pakata kaikkia mukaan mökille jossa vietämme joulua. Tänä vuonna mä sain oikeasti kivoja lahjoja mun ystäviltä. Ilahduin oikeasti ja tulin ihan hyvälle tuulelle.
Mun oli tarkoitus nyt paketoida mun vanhempien lahjat, mutten löytänyt mistään semmoista läpinäkyvää teippiä. Mun on siis pakko lähteä huomenna kauppaan vaikken todellakaan haluaisi. Mua vaan alkaa ahdistaa kaikki ne ihmiset eikä se yhtään auta että kaikki ovat tosi huonolla tuulella kun joutuvat jonottamaan kassoille. En todellakaan tiedä miten mä selviän hengissä kotiin.


3 kommenttia:

 1. Mulla on ihan sama,että joulun pitää olal TÄYDELLINEN ja mulla onkin kanssa kooovan suuret odotukset ja tärkeintä mulle on PERINTEET joita kuuluisi MUN mielestä MEIDÄN perheessä noudattaa ja jos vähänkin joku menee erinlailla se on heti mun mielestä tyhmää,harmittaa ja suruttaa ja tunnen ahdistusken! Jos koristellaan erinalilal taloa yms...stressaan hirveästi,että kaikki toteutuu ja pelkään että joulu epäonnistuu jne:C :D Pakkomielle mulle joulu ja sen perinteet siis pienestä pitäen:P
  Hei kuules tyttönen..sä et ole OLLENKAAN mursu..ihan päinvastainen olet! Et sä liho ihan hirveästi(mikä susta on hirveästi?)..yritä nauttia joulun ruuista se kuuluu jouluun!:) Yritä vähän pitää edes lepopäivää laihdutuksesta sun muusta ruokaongelmista:/ olet laiha enkä ymmärrä miten näät itsesi:c ihan väärin näet usko pois!
  Toivottavasti löydät joulufiilikset ja nautit oikeasti joulusta<3 (myös niistä ruuista!) *hali*

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista♥
  Älä pelkää, sä et yhen joulun aikana liho! Toivottavasti sulle tulisi joulufiilis tai edes hiukan parempi fiilis :)
  IHANAA JOULUA♥

  VastaaPoista
 3. Sori mulla on nyt tosi kiire ku tan koneen kayttoaika loppuu 6min paasta ni en kerenny kunnol lukee enka kerkee kirjottaa mut toivottavasti sulla oli ihana joulu!

  Ihan kohta (liian pian) oon taas takasin suomessa ja sitten ehdin kirjotella enemman :)

  Haleja!

  VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi