lauantai 17. joulukuuta 2011

pullahiiri

Pyydän jo nyt anteeksi että tästä tulee lyhyt pikapostaus.

Halusin vain tulla kertomaan teille kuinka tärkeitä te mulle ootte. Teidän ihanat kommenttinne ilahduttavat mua joka kerta. Ja teidän omia blogeja on tosi kiva lukea. Ja vain se, että tiedän että olette siellä ruudun toisella puolen auttaa mua jaksamaan eteenpäin. Kiitos. 

Tämän päivän syömiset on menny ihan ala-arvoisesti. Oon syönyt varmaan miljooona kaloria. Vatsa on aivan täynnä, siihen sattuu ja tunnen rasvan kerääntyvän kehooni. Ja mä en vitsaile. Mä olen oikeasti syönyt tosi paljon. Riisipuuroa, pullaa, leipää, piparitaikinaa, vähän ranskanpastilleja... eli en edes oikeaa ruokaa. Kaikki nää  päivänturhat kalorit ovat tulleet sokerista, rasvasta ja hiilareista. Jes, oon kyl niin onnistunut.

No eipä mulla nyt oikein mitään muuta asiaa ole. Pää on täynnä ajatuksia joita en vaan saa kirjoitettua vaikka ehkä haluaisinkin.

Öitä rakkaat. Toivottavasti onnistutte paremmin kuin minä.

4 kommenttia:

 1. Hehe mäki ahmin eilen, mut siis oikeesti ahmin niiku et kaloreita tuli paaljon enemmän ku sulle.

  Ja ihanaa et säkin laitoit tollasen kilometrikommentin<3 Hyvä et tykkäät mun kommenteista:) Mutta voiko ton sun pitkän kommentin tulkita siten, että jaksat edes vähän paremmin taas elämää kun saat kirjoitettua? :)

  Kyllä mun tarvii oksentaa. En ole laiha, olen hoikka.

  Mä itseasias kirjotin jo postauksee et mihin oon menossa, mut en julkassu sitä vielä ni tietenkää et sieltä näe! :D Mutta siis ollaan menossa Kap Verdelle. Et joudu kovin kauaa olemaan ilman ihania postauksiani(Ps. olet ihana♥), koska lähetään 22. päivä ja tullaan takaisin ennen uutta vuotta.

  Hassua kun mä taas pienenä olin joulut aina mummolassa, kylmässä Suomessa ja vasta nyt myöhemmin ollaan alettu käydä ulkomailla. Tai siis mun isin perhe käy. Ne on käyny jo neljä kertaa aikasemmin ja tää on nyt vasta mun toka. Viime joulun olin äitin kanssa kotona. Ajattelin et sit se ois vähä niiku joka toinen. Mut ajattelin et ens jouluna oon jo aikuinen, ni en oo mitenkään sidottu mun vanhempiin eli voin mennä toisen kerran putkeen isin kanssa ulkomaille.

  Kestävyysjuoksua siis harrastan ja paljon kaikkea muutakin, mutta muussa en siis kilpaile. Mut nii se onki aina just se et saa ittensä ulos ovesta, sit ku lenkille on lähteny ni ei silloin enää motivaatio-ongelmat haittaa. Ei ikinä oo käyny niin, että ois onnistunu lähtee lenkille ja sit päättäiski et en jaksa ja lähtis pois:D

  Ihan samanlainen toi meidän vaaka. Ajattelin, et ostan ihan oikeesti oman, uuden vaa'an ja kysyn kaupasta niiden luotettavinta vaakaa. Mut toisaalta en tiedä, että onks muutkaan vaa'at yhtään sen luotettavempia..

  Samoin sulle♥

  VastaaPoista
 2. Voi sä olet myös niin rakas♥

  Ja joo oon kyllä tosi innoissani tosta matkasta! :) Mä rakastan ulkomaanmatkoja aina ja sit toi on vielä ihan überihana paikka♥

  Mutta kyllä mä uskon, että sä ihan hyvin pärjäät:) Ja enhän mä oo kun vähän yli viikon poissa! Paitsi jos vaikka käyn siellä joskus koneella :D

  Harmi et sulla on välillä noin vaikeaa :( Mullaki on kyl just noin et ihan paniikki melkein tulee kun aattelen että voisin olla normaalipainoinen. Tai siis se on musta yhtä kuin läski.

  Ei mua oikeestaan ees haittaa toi riita mun äitin kanssa, ku oon niin tottunu siihen eikä nykyään enää ees riidellä niin usein kun ennen.

  Et sä ole mikään sohvaperuna! :) Pitää vaan ymmärtää, ettet tietenkään voi yhtä paljoa jaksaa treenata ku mä, kun mä oon kuitenki koko elämäni harrastanu kilpakestävyysurheilua, jossa harjotusmäärät tietysti on suuria.

  Tsemppihalit sullekin♥

  VastaaPoista
 3. Niin no ens to lähden ja sitten tulen takaisin seuraavan viikon pe illalla :) Torstaina ennen lähtöä ehdin varmaankin koneelle, mutta sitten takas tullessa menee lauantaille.. Mutta tosiaan on mahdollista, että pääsen siellä koneelle:)

  Mun kamera on tooosi huono ni en tiiä otanks kauheesti kuvii mut kyllä mä jotain aion :) Ja matkaraportin sitten ainakin saat!

  Mut joooo voisit tulla mun matkalaukkuu ku mul ei ookaa ketää kaverii siellä :) Ja nii just ku mun äitiki sano et oon hoikka ni olin sillee eeeeiii en tahdo olla!! Mut sit tajusin et se oli kyl siltä kohteliaisuus, koska sen mielestähän hoikka on just se täydellinen ja laiha onki sit jo liian laiha... Mut mulla on niiin erilainen kauneusihanne..

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka ikävää, sun pitkä kommentti ois ollu niiin ihana lukea<3

  No mutta uskon kuitenki, et mä koen ihan samalla tavalla, jolloin mä tiedän noi asiat sanomattaki :) Ainaki kaikesta, mitä tohon kirjotit ni voin sanoa, että samoin♥

  Ps. Selvisit jo kaks vuorokautta ilman mun postausta ihan huomaamatta ja vaan muutama lisää ni mun loma on jo ohi! ;)

  VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi