lauantai 10. joulukuuta 2011

long time no seen

Aika on vierähtänyt enkä ole ehtinyt tulla kirjoittelemaan tänne. Mä en ymmärrä. Tällä viikolla on tapahtunut niin paljon ja tuntuu kuitenkin siltä etten ole tehnyt mitään. Paitsi syönyt. Mua hävettää ja harmittaa ja tällä hetkellä inhoan itseäni yli kaiken. Miksi mä teen näin itselleni. Miksi mä en voi lopettaa syömistä?! Olen siis syönyt aivan liika. Tunnen ihran kertyvän vatsaani, lantiolle ja reisiin. Yökyökyök. 

Siksi mä päätinkin laittaa tänne nyt kuvan itsestäni (tietysti ilman naama ja mustavalkoisena ettei kukaan vaan tunnistaisi). Olkaa hyvä ja haukkukaa. Mun pitää oikeasti ottaa itseäni niskasta kiinni. 


Joo... hävettää jo nyt liikaa vaikka vasta kirjoitan tätä... Mun lantio on ihan hirvee, mun vatsa on oikeasti tosi läski, mun käsi näyttää tosi oudolta ja ton neuleen takia mun hartiat näyttää tosi leveiltä. Mä näytän jotenkin tosi kantikkaalta... (anteeksi kuvan laatu)

Mut nyt mun täytyy ihan oikeasti mennä nukkumaan. En tiedä uskallanko tän jälkeen enää tulla postailemaan mitään.

6 kommenttia:

 1. Hei höpsis!Sie olet tosi hoikka:o laiha jopa!
  Taidat nähdä itsesi iiihan väärin:( ja hei jokaisen kuuluu syödä..sun pitää syyä,tiedän miltä tuntuu kun haluaisi vaan "lopettaa syömisen" ymmärrän hirmu hyvin:/ Kumpa et olis niin ankara itsellesi:c tsemppiä ja jaksamisia hurjasti!<3 Olet juuri täydellinen omana itsenäsi,ei sun tarvisi yhtikäs laihuttaa!
  p.s ihanat solisluut..olen kateellinen<3

  VastaaPoista
 2. Voi et tiedäkään kuinka ihanaa oli taas saada sulta kommentti ja uus postaus<3

  Hehe no joo eipä ollu kauheesti hyötyy tosta painosta koska vielä nyt aamullaki oli paino 54.5...<3 Et ehk vaa parempi ettet pysty!

  Hauskaa etten oo ainoo joka ajattelee noin :D

  Kuulepas olet minullekin aivan yhtä rakas ja olet hoikka ja sinun ei tarvitse lopettaa syömistä :)Ja sulla on tosi kapee vyötärö!

  VastaaPoista
 3. Apuaaaa siis sä olet ihan(an) laiha! Ihanasti näkyy solisluut ja voi tyttö sä saisit kyllä syödä, ei sun tarvis laihduttaa ollenkaan! Tommosen kropan mäkin haluaisin.

  Paljon voimahalauksia♥

  VastaaPoista
 4. Hih,kiva että piristi:')Halusinkin piristää,vaikken sanonut vaan sanoja VAIN piritääkseni eijei vaan mä TRAKOITIN myös noita sanoja..ihan oikeasti:)Ja höpsishöpsishöpsis kyllä mä uskon(tiedän),että ajattelisin yhä samnalailal mitä sanoinkin;)Ajattelisin yhä,että olet laiha,nätti tyttönen jonka ei kuuluisi laihuttaa yyyyhtikäs!Kumpa näkisit sen itsekkin<3

  VastaaPoista
 5. Säkin olet rakas ja sen takia onki harmillista et susta kuuluu niin harvoin, mutta ymmärrän sua kyllä täysin!<3 En todellakaa haluu et sulle tulee sellanen olo et ois jotenki pakko kirjottaa! :)

  Tsemppiä, toivottavasti sulla on menny hyvin:)

  VastaaPoista
 6. jes, ihanaa postaus!ja bmi on kuule tosi pieni ja vyötärös näyttää pieneltä ei hätää!

  VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi