maanantai 2. tammikuuta 2012

kaksituhattakaksitoista

Hyvää uutta vuotta vaan teillekin. Mun piti jo tulla eilen kirjoittelemaan, mutta olo oli sen verran huono etten jaksanut enkä viitsinyt.


Lauantai-ilta, eli uuden vuoden aatto, alkoi ihan hyvissä tunnelmissa. Mä menin mun kaverille kun se piti juhlat. Loppu illasta mulla ei sitten olekkaan paljon kerrottavaa. Mua hävettää kertoa mutta myönnän juoneeni aivan liikaa. Kahentoista aikaan muistan olleeni jossain kentällä ja ihmiset ampuivat raketteja. Se miten mä olin sinne päässyt tai miten mä pääsin sieltä pois on ihan hämärän peitossa. Joskus yhen ja kahen välillä mun kaverit olivat laittaneet mut nukkumaan. Eli joo, joutua tuli liikaa ja liian nopeasti. Kirotut juomapelit. Ehkä mun olisi myös kanattanut syödä jotain illalla ennen kuin aloin juomaan. Mua hävettää ihan hirveästi sillä en yhtään tiedä jos tein jotain typerää. nolonolonolo

Koko eilinen päivä meni vähän huonovointisesti. Ruoka ei oikein maistunut, mikä oli tavallaan ihan hyvä juttu, mutta ajattelin kuitenkin että oloni paranisi jos söisin vähän. No eipä se hirveästi auttanut. Kaikki oli hyvin niin kauan kun ruokaa oli suussa, mutta heti kun lopetin syömisen oli vaan entistä huonompi olo. Oliko ihan pakko syödä?

Tänään mulla on ollut ihan hyvä fiilis. Kävin kampaajalla tasoittamassa latvoja ja leikkaamassa liian pitkäksi kasvaneen sivuotsiksen takaisin. Aamiaiseksi söin mangojogurttia. Lounaaksi vähän jotain riisikanakasviscurry juttua ja palan leipää. Välipalaksi kaksi karjalanpiirakkaa. Illalla aion syödä ihan normaalisti ja yritän nauttia ruuasta.
Tällä hetkellä mä en oikein miettiä syömisiä enkä oikein mitään muutakaan. Siksi ehkä tää blogin kirjoittelu on jäänyt vähän vähemmälle. Mä en vaan oikein tiedä mitä mun pitäisi ajatella kaikesta. Yritän nyt vaan syödä mahdollisimman vähän herkkuja kunnes saan ajatuksiani hieman selvitettyä. Sen minkä ehdin jo lihoa olen saanut laihdutettua pois. Toivotaan että paino jotenkin vielä laskisi. 


Hyvää vuotta teille kaikille! Olette rakkaita♥
Ja anteeksi hieman sekava postaus. Toivottavasti ette saaneet musta väärää käsitystä, mä en yleensä käyttäydy noin.

2 kommenttia:

  1. Ei susta tullu ollenkaan väärä käsitys (olettaen siis, että olet normaalisti fiksu ja vastuullinen ;)) Kyllä mulleki on käyny noin, vaikka oikeesti oon ...no en tollanen. :)

    VastaaPoista
  2. Kaikille käy joskus noin, et sä oo mikään nolonolo :) Toivottavasti sulla lähtee tää vuosi käyntiin hyvin! Halauksia♥

    VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi