torstai 19. tammikuuta 2012

epäonnen päiväEhkä mulla nyt olisi aikaa kirjoitella jotain postausta. Nimittäin makaan sängyssä jalka paketissa. Mutta aloitetaanpa ihan alusta.

Eilinen päivä oli surkea. Ratsastusvalmennus meni tosi huonosti ja valmentajakin kyseli mikä mulla on. Syömiset meni kyllä aika hyvin. Ehkä joku 600-700 kaloria ylikanttiin laskettuna.

Muta tämä päivä alkoikin loistavasti. Kesken vanhojen tanssi harjoitusten multa petti jalka alta ja kaaduin lattialle huutaen. Polvilumpio poissa sijoiltaan. 25min odotettiin ambulanssia joka oli yhtä helvettiä. Viimein ensihoitajat tulee paikalla ja korjaa mun jalan. Nyt jalka on kipsissä ensin kolme viikkoa ja sitten siihen tulee joku toinen tukijuttu. Ratsastuskielto 6 viikkoa, ehkä kauemminkin. Osallistuminen  vanhojen tansseihin on vielä kyseenalaista. Miten mä onnistun. Jalka on siis nilkasta melkeein ylös asti kipsissä, tosi kiva yrittää tehdä mitään noilla hiton kyynärsauvoilla.

Toi koko tapahtuma oli pelottavinta mitä mulle on ikinä tapahtunut. Sitten vielä 170 oppilasta kääntyy katsomaan sua kun sun vaan tekisi mieli kuolla kun sattuu niin paljon.

Vaikka kipu oli sietämätöntä mä pelkäsin koko ajan et ne kattois mun rannetta kun se hoitaja laittoi mulle tipan. Se on kyllä parantunut tosi hyvin mut jäljet kyllä erottuu vielä hieman tummempina viivoina. Sit ne mittasi mun verensokerin joka oli 3,5. Normaalisi pitäisi olla 5-10. Kuulemma mun pitäisi syödä ennemmän aamiaiseksi. Eikö muka pieni ruisleivänpala ja hedelmä + teetä riitä? Mä olin sen jälkeen ihan täynnä. 

Mä en enää jaksa. Kaikki asiat oli muutenkin huonosti eikä mulla ole ollut energiaa mihinkään. Nyt tuli sit vielä tää pilaamaan kaiken. Musta tulee ihan hirvee läski kun en voi liikkua tai tehdä mitään. Ja olla kuusi viikkoa ratsastamatta on hevosenomistajalle ikuisuus. Mä oikeasti kuolen ellen pääse vanhojen tansseihin.
Kiitos elämä, miksi teet näin minulle?  

1 kommentti:

  1. Voi pikkuinen :c kuulostaa tosi pelottavalta toi kyllä, onneksi ei kuitenkaa käyny pahemmin. Uskon että sulla on nyt aika voimaton olo. Mutta älä masennu kokonaan, kyllä se siitä! (Susta ei voi tulla mitään läskiä kun sä olet niin laiha.) Jotenkin kaikki asiat aina selviää, vaikei se siltä tuntuiskaan. Paljon voimia♥

    VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi