keskiviikko 18. tammikuuta 2012

toivon vain yhtä asiaa, haluaisin olla laiha

Anteeksi taas hiljaiselo. En ole vaan jaksanut tulla tänne kirjoittamaan kuinka paljon olen syönyt ja kuinka paljon olen lihonut. Mulla on ollut paha olo henkisesti että fyysisesti. Tuntuu siltä, että syömiset määräävät aina sen ja seuraavankin päivän mielialan. Säälittävää, mutta totta. Mua on väsyttänyt ihan tosi paljon enkä ole jaksanut tehdä mitään muuta kuin syödä.

Joo, eli. Viime aika on mennyt tosi vaihtelevasti. Aluksi mä söin kuin sika ja paisuin kuin pallo. Eilenkin mä söin ihan liikaa. Mun paino kävi varmaan korkeimmillaan kuin ikinä, mut yks päivä (en nyt muista tarkkaalleen mikä) painoindeksini oli taas 17,4. Mä en ymmärrä. Sitten taas onnistuin lihomaan 2kg.

Tämä päivä on mennyt ihan hyvin. Tähän mennessä olen syönyt kolme omenaa, pienen palan mangoa ja mukillista teetä. Ennen treenejä mä syön ihan vähän ja illalla yritän syödä tosi kevyesti kuin vain voin.

Viime yönä mä näin tosi outoa unta. Kun mä heräsin mä olin tavallaan ahdistunut, toisaalta mua hymyilytti. Siinä meille kotiin tuli joku lääkäri ja psykologi puhumaan mun kanssa. Ne etsi myös mun huoneesta jotain todisteita sille et mulla olisi joku syömishäiriö. Sitten ne puhuivat mun kaa ja jankuttivat kokoajan jotain samaa asiaa jota en muista. Se toinen tyyppi oli tosi mukava ja mä meinasin kertoa sille asioita, mutta mitä mä sitten tein en muista.

Tää unia vaan oli jotenkin outo. Mä en oikein tiedä mitä mun pitäisi ajatella. Mä meen ihan sekaisin. Kuitenkin tää unia motivoi mua jotenkin. Mä haluan nyt ihan oikeasti laihtua.


Nämä seuraavat päivät mä en olen aika kiireinen, mut yritän tulla tänne päivittelemään. Pälimmäinen asia on kuitenkin yrittää lukea teidän ihania blogeja<3 valitettavasti blogger välillä vammailee enkä välttämättä pysty kommentoimaan. anteeksi siitä

1 kommentti:

  1. Hyvä et sait:) Vastaa vaan sitte kun siltä tuntuu! Mäki toivon et toi sun bloggerongelma selviäis mahdollisimman nopee... :/

    Hehe toi sun teksti painon muutoksista vois ihan suoraan olla mun kynästä, mun paino on nimittäin käyttäytyny ihan samalla tavalla!

    Tai no joo oikeestaan koko teksti vois, mullaki oli nimittäin noita sh-unia silloin joskus vähän aikaa sitten.. :D

    Hali sullekin<3

    VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi