torstai 5. tammikuuta 2012

It's always darkest before the dawn
 
Tyttö haluaa olla laiha

samalla hän haluaisi osata syödä normaalisti.
Tyttö tuntee elävänsä kaksoiselämää
muttei halua päästää irti kummastakaan.
Joka aamu hän herää ajatellen tämän päivän olevan parempi
joka ilta hän toivoo yön olevan viimeinen.
Kaikki näytti päällepäin täydelliseltä,
oli perhe, ystävät ja tyttö menestyi koulussa.
Mutta pinnan alla kaikki hajoaa,
tyttö ei tiedä kuinka kauan hän jaksaa enää.
Tyttö haluaisi elää syödä normaalisti
ja olla tavallinen tyttö,
toisaalta hän haluaa olla pieni ja kuihtua pois.
Elää hän ei halua, 
kuolla hän ei voi.
Tyttö vain haluaisi olla laiha
kevyt kuin höyhen.
7 kommenttia:

 1. Muru ei sun tarvitse pyydellä anteeks<3 Ei kaikkien tarvi olla tälläsiä päivät pitkät tietokoneella istuvia no-lifeja niiku mä ;)

  Olihan se joo ihana loma<3 Kumpa oisin vieläki siellä, mut eei..täällä mä löhöän kotona 5 kiloa painavampana. Mut hehe vähän hauskaa et luulit mua tummahiuksiseks! :) Olin lapsena oikein tosi blondi mut nykyää mun hiukset on vähän tummunu.. Mut joo mullaki kyl aina tulee tosi vahvat mielikuvat kaikista ja sillee :D

  Mullaki on ollu se Black Swan jo yli vuoden (:D) koneella, mut vast nyt sain sen katottuu! Et et oo ainoo, jolla on ollu vaikee saada aikaan sen kattominen :D Ja joo mul on kyl ihan sama, rakastan leipää ja syön sitä joka päivä tosi paljon ja paljon useemmin ku oikeeta ruokaa.

  Mä en usko et mun paino laskee ku mua ahistaa vaan tosi paljon ja ei se nyt montaa kiloa voi päivässä laskea ja en mä hyviä päiviä saa niin montaa putkeen, että se ehtis laskea takas sinne, missä olin.. :(

  Mut joo mäki kyllä haluun ne jalat.. Ja se tokan kuvan tyttöki on musta aika täydellinen<3

  Säkin olet rakas ja tärkeä ja ihana oli pitkästä aikaa kuulla susta♥ Ja ihanan pitkä kilometrikommentti♥ Tsemppii ja haleja♥

  VastaaPoista
 2. Ihanaa et mä saan jonkun hymyilemään:) Säki sait mut<3

  Voi sua höpsö, taidetaan olla aika erilaisia ku nimittäin mun on aina ihan pakko kirjottaa kaikki heti (paitsi esim postaukset aina vähä jää ja sit unohan mitä piti kirjottaa..) ja siitä sit aina seuraa et näistä tulee ihan epämäärästä ja sekavaa selostusta :D Kyl oon varma et näyttää oikein, koska varmistin eilen vielä sillä vanhalla vaa'allaki ja se näytti lähes yhtä paljon.

  Toi oiski jos sen aterian korvais syömällä leipäpalan tai kaksi, mut ku mun tapauksessa se on kahdeksan leipäpalaa tai kymmenen..... Liiottelematta. Tänääkin oon syöny yhteensä joku 14 tjsp. Hehe ällötän itteeniki<3 Mä rakastan leipää (JA MARGARIINIA) vaan niin paljon, etten kykene koskaan jättämään leivän syömistä yhteen tai kahteen palaan.

  Mäki kadehdin niitä..

  VastaaPoista
 3. Kiitos<3

  Mä taas aina vaan julkasen sitä, mitä sattuu kädet kirjottamaa, et sen takii ajattelen aina et mun postaukset/kommentit on tylsiä ja sekavia.. Mut sit kuitenki moni kommentoiki niihin postauksiin ja tykkää kommenteista ni ehkä ne sit ei ookaan niin kamalia ku luulen! Pitäis ehkä vaan itse kunkin opetella vähän vähentämään itsekriittisyyttä..

  Hali<3

  VastaaPoista
 4. Niin kai, kyllä sä varmaan oot oikeessa...mutta kiitos kommentista :)Ja haleja sullekin, kumpa sulla olis kaikki hyvin♥

  VastaaPoista
 5. Kiitos ja kyllä varmasti pystytkin :) Mut huom tohon laihtumiseen, mikä mulla oli tarvitaan ensin viiden kilon mystinen lihominen!

  Haleja ja tsemppiä sulleki:)

  VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi