torstai 10. marraskuuta 2011

Ciao Bella!


Anteeksianteeksianteeksi… Olen epäonnistuja, mut nyt mä haluan oikeasti laihtua.

Mua harmittaa niin paljon etten ole ehtinyt kirjoittelemaan tänne mitään sen mun matkan jälkeen. Koulussa vaan on ollut niin paljon tekemistä ja mua on väsyttänyt tosi paljon. Mä en vaan jaksa tätä Suomen harmaata säätä, nyt tulikin yhtäkkiä niin kylmä. Mä vaan haluaisin lentää takaisin Roomaan.

 
Mun matka oli siis ihan onnistunut (ellei ruokailuja lasketa) ja Rooma on aivan ihana kaupunki. Kaikki ne nähtävyydet ja kaupat, ihmiset ja jäätelö. Ei saa ajatella jäätelöä. Läskiläski. Nyt mä myös muistin yhden niistä syistä etten mä lähtenyt vaihto-oppilaaksi. Mulla ei olisi ollut mitään syytä palata takaisin Suomeen, joka ei vaan oikein sovi mulle.
Kun mä pääsin kotiin maanantai-iltana mun jalat oli ihan kipeinä kaikesta kävelemisestä. Me käveltiin varmaan yhdeksän tuntia joka päivä. Kamerassakin yli 300 kuvaa.
Sää oli paljon parempi kuin mitä luvattiin, perjantaina paistoi aurinko ja lämmintä oli noin 20 astetta 


Shoppailtuakin tuli jonkin verran. Rahat meni vain sen takia että ostin Guess laukun ja lompakon. Pari paitaa ja toppia ostin myös, mua vaan alkoi niin ahdistaa siellä sovituskopissa kun ne italialaiset koot ovat niin pieniä. Mua niin hävetti olla tämmöinen mursu. Mut onneksi mä sain kuitenkin sen laukun. Tuliaisiksi kavereille mä ostin suklaata. Valitettavasti mä myös maistoin siitä kaksi palaa.
Ruokailun suhteen mä vaan epäonnistuin täysin. Italialainen aamiainen on vaan jotain niin kamalaa. Hirveästi vaan kaikkea makeaa, croissanteja ja kakkuja. Mä yritin syödä niin vähän kuin mä pystyin mut kuitenkin söin aivan liikaa. Pizzaa ja pastaakin tuli syötyä. Mielestäni italialainen ruoka on yliarvostettua, miksi mä kuitenkin söin niin paljon?  Kaloreita tuli päivittäin varmaan (reilusti) yli 2000 ja mä lihoin matkalla pari kiloa. H.Ä.V.E.T.T.Ä.Ä. Se jäätelö oli vaan niin namia.


Mut tänään ja eilen mun syömiset on mennyt aika hyvin. Eilen (reilusti yläkanttiin laskettuna) 700kcal. Tänään epäonnistuin ja söin pari palaa suklaata ja iltaruuan johdosta ehkä noin 1000 kaloria. Molempina päivinä kävin ratsastamassa. Kuitenkin tuntuu siltä että söin tänään ihan liikaa. Ja eilen meinasin melkein oksentaa treenien jälkeen. En siis tarkoituksella enkä tiedä miksi.


Mun kaverit tänään ja koulussa valitti kun mä en syönyt mitään lounaaksi. Mä vaan valitin ettei ruoka ollut hyvää. Huomenna mun ei tarvitse syödä koulussa kun mulla on vaan psykologiaa.  En oo käynyt tänään vaa’alla, mutta viimeksi olin jo onnistunut laihtumaan 0,7 kg matkan lihomisista. Pelkään vaan että ne oli vaan nesteitä mitä nyt lähti ja mä oon oikeasti lihonut. 


Mä oon päättänyt onnistua, vaikka mä epäonnistuisin sata kertaa. Mun on vaan pakko.

Anteeksi et tuli niin sekava postaus. Mulla vaan on niin paljon asioita mitä mä haluaisin sano, mut en kuitenkaan saa niitä kirjoitettua. Kaikki mun päässäkin on niin sekavaa.

4 kommenttia:

  1. Hyvä että oli kiva matka :) mutta hei sä et ole mikään epäonnistunut etkä läski ! :C ei sun tarvitsis laihduttaa!

    Haleja♥

    VastaaPoista
  2. Oi että oli ihanaa ku sulta tuli pitkästä aikaa kommentti<3 Ja kiva et oot lukenu mun postaukset :) Mä oonki tässä jo ootellu, et milloin sun Rooma-postaus tulee:)

    Mut joo noi mun hyvin menneet päivät ei paljoo lohduta, ku niiden aikana en laihtunu YHTÄÄN ja nyt sit vaan lihoin ihan sairaasti.. Mut ei auta muu kun vaan ryhdistäytyä ja yrittää uudestaan.

    Mullaki on aina vähä tollanen olo, etten kuulu Suomeen.. Enkä kyllä todellakaan halua asua täällä enää kauaa. Mä inhoan tätä kylmyyttä ja kaikkee..

    Mut ihanaa, et sulla oli kiva matka! Sun täytyy vaan ymmärtää, että se pieni lihominen, josta pääsee nopeesti eroon, on ihanan matkan hinta. On sitäpaitsi ihan hyvä välillä ottaa syömiset vähän rennommin ja nauttia. Lomilla ei oikeesti kannata masentua noista, ne lähtee kuitenki nopeesti poiskin :)

    Ja hei oikeesti gelato<3 On ehkä mun suurin rakkaus kaikista syötävistä (menee jopa suklaan ohi!), ei sitä vaan VOI vastustaa. Ja kuitenki sen verran harvoin sitä saa et ihan hyvällä omatunnolla sait syödä (: Mut joo noi aamupalat siellä on ihan kauheeta, just kaikki suklaacroissantit, kakut ja piirakat ja kaikki.. Onneks tollasta aamupalaa on kuitenkin tarjolla suht harvoin :D

    Mut hei sä et oo mikään mursu, sä oot laiha :) Ymmärrä se(: Siis tiedän tietenki, että haluat olla _laihempi_ mut oot kuitenki jo nyt _laiha_.

    Säkin oot tosi tärkeä♥, tsemppiä, haleja ja kaikkee mahollista muuta hyvää!<3

    VastaaPoista
  3. Voi pieni ihana sun kommentti piristi aivan yhtä paljon♥

    Hehe mullekin tuli ikävä sua, sun postauksia ja sun kommentteja kun olit Roomassa! :) Mustakin vaan tuntuu, että sä oot mulle niin tosi tärkee ja ymmärrät mua paremmin ku kukaan muu! En tiiä mistä se johtuu, ehkä siitä että ollaan aika saman kokosia? Ehkä siitä et meillä on tosi samanlainen ajatusmaailma, ehkä jostain ihan muusta.. Mut kuitenki sä vaan ymmärrät.

    Vähintään yhtä paljon haleja takasin♥

    VastaaPoista
  4. Ää voi kiitos♥ älä pelkää, tänäänkin olen syönyt (ja paljon!)
    Toivottavasti sulle kuuluu hyvää, halauksia♥

    VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi