maanantai 28. marraskuuta 2011

peilikuvani nauraa pilkaten

Hahahaa, nauran itselleni päin naama, muutakaan en voi. Elämä ei näytä yhtään sen paremmalta. Tämän päiväinen koe meni päin puuta. Mä inhoan matikkaa. Mä kyllä yritin lukea vähäsen mutta ei ole minun vikani että olen tyhmä.

Viikonlopun ruokasuunnitelmani ei onnistunut lainkaan. En mä nyt onneksi ahminut, mutta söin kuitenkin aivan liikaa. Joku oli kokoajan vahtimassa tai laittamassa ruokaa. Mutta itsehän sen ruuan kurkusta alas laitoin. Kyllä mä vielä onnistun mun paastoamisyrityksissäni, kunhan tulee sopiva hetki.

Yksi tai kaksi (en enää muista) ahdistusitkukohtausta tuli taas koettua. Kuitenkin paino on viikossa pudonnut ihan mukavasti. Matkaa siihen mitä koululääkärillä painoin on vielä hieman. Miten mä tässä välissä annoin itselleni näin käydä? 

Mun itsetunto ja -luottamus on tällä hetkellä ihan nollissa. Mä en luota itseeni ja vähättelen itseäni koko ajan. Eikä kyse ole vain mun ulkonäöstä ja kehosta vaan myös koulunkäynnistä, ratsastuksesta ja ajoharjoittelusta. Tällä hetkellä tuntuu siltä ettei musta ole mihinkään.

Ulkona on jollain tavalla minusta jotenkin ihana ilma. On pimeää ja tuulee, vähän niin kuin mun sisällä. Tekisi mieli mennä kävelyllä, mutta on aivan liian kylmä. Mä tärisen, mulla on villasukat jalassa ja mun kädet on kylmät kuin kuolleella.

Tällä hetkellä haluaisin matkustaa kuuhun. Tuntea itseni kevyeksi. Istuisin ja katselisin maapalloa koko yön.


4 kommenttia:

 1. Ihana kuulla taas sinustakin, muru♥

  Mut joo enpä oo mäkään onnistunu nyt.. Mut kyllä me molemmat vielä onnistutaan :) Ja sulla on kuitenki pudonnu paino etkä lihonu 2,5kg viikonlopussa niiku allekirjottanu..

  Haleja♥

  VastaaPoista
 2. Et välttämättä tunne oloas kevyeksi, mutta sä olet jo kevyt. Kumpa sulla olisi huomenna parempi päivä :c Kovasti voimia ja halauksia♥

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanasta kommentista♥ Tsemppihaleja sullekin:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos♥ Ei musta tarvi olla huolissaan, oon syönyt tänään enemmän! Haleja paljonpaljon takaisin sinne, toivottavasti sulla on ollut parempi mieli!♥

  VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi