torstai 3. marraskuuta 2011

turhista turhin koulupäivä

Ja tässä tulee nyt tämmöinen tylsä lyhyt välipostaus. Eipä mulla nyt ollut mitään tärkeää kerrottavaa mut tulinpahan nyt kirjoittelemaan kun aikaa oli.


Mua ottaa vaan niin pähän et mä oikestaan oon nyt kirjoittamassa tätä. Mä menin vasta kouluun yheksitoista kun meillä ei ollut terveystiedon tuntia. Mutta arvatkaapa mitä. Kun mä tulen kouluun mä saan tietää et meil ei taaskaan ole saksaa (meidän opettaja on ollut koko viikon kipee). Joo eli ottaa vähän päähän. Luin eilen illalla ihan turhaa sanakokeeseen ja sit mä olisin voinu nukkua yhteen asti. Yheltä mulla olis vielä uskontoa mut mä en taida jaksaa raahautua takaisin kouluun (olen siis jo takaisin kotona) kun mun sitäpaitsi pitäis lähteä sieltä 20min aikasemmin että me ehditään kentälle. Vituttaa...
Ainoa hyvä asia tässä on se et mä vihdoinkin ehdin pakata. Kaikki mun vaatteet lojuu vielä kasassa lattialla. 

Mut nyt mä oon kyllä aika innoissani tästä matkasta. Mun kurkku ei oo melkein enää yhtään kipee (*koputtaa puuta*). Toivottavasti mä löydän jotain kivoja vaatteita jossa mä en näytä ihan hirveeltä. Mä niin inhoon mun vatsaa ja reisiä. 


Tähän asti tänään mä oon onnistunut mun suunnitelmassa. Kaksi kuppia teetä ja ihan vähän appelsiinimehua. Mä vaan niin pelkään et mä vielä sorrun ahmimaan. Ja äiti varmaa pakottaa mut syömää vähän lounasta.

2 kommenttia:

 1. Kiitos kommentista ja mukavaa, et oot lukenu:) On mulla kyllä vähän niiku huonosti menny jos ahmin vaa monta päivää putkee ja lihoin kaks kiloo..... Toivottavast nyt ois jo vähän pudonnu paino.. Mut joo en mäkää oo oikeeta ruokaa syöny, syön aina vaan herkkuja ku ruokaa pystyn viel vastustamaa mut herkkuja en..

  Mut joo mä oon aina ollu hyvä matikas mut nyt en vaa jaksa enää tehä mitään sen etee, tai siis tunneillaki vaan pelaan kännykkää.. Mut mul on täl hetkel siit keskiarvo 9,57 ni on vähän pakko ruveta panostaa et ei tipu ysii...

  Ihanaa ja hauskaa matkaa!<3 Nauti lomasta<3

  VastaaPoista
 2. Kiitos♥ Joo, mäkin inhoon siitä kun opettajat hokee vaan että kirjotuksetkirjotuksetkirjotukset....koitan olla viiltelemättä ja lupaan, ettei käy pahasti!
  Voi pieni kyllä sä saat syödä! Toivon tosiaan että nauttisit Roomasta, se on ihana kaupunki, ja kumpa uskaltaisit syödä sielläkin kuitenkin.
  HALAUS♥

  VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi