torstai 25. huhtikuuta 2013

ollaan hetki ihan hiljaa

Minulla on paha olla.
En edes oikein tiedä mistä tämä ahdistus kumpuaa.

Eilen oli myös fyysisesti tosi huono olo. Lähdin kesken koulupäivän, vaikka minulla oli vain kaksi tuntia, kun päätä särki niin paljon. Kaupassa pelkäsin luhistuvani lattialle. Sydän läpätti rinnassa, maailma pyöri hieman tavallista nopeammin ja jalat eivät oikein jaksaneet toimia.

Illalla jätin treenit suosiolla väliin enkä jaksanut lähteä tallille. Liian nopea liike niin päässä vihloi inhottavasti ja keuhkot painuivat kasaan.

Tänään on onneksi vapaapäivä ja saan jäädä kotiin keräämään voimia viikon viimeistä koulupäivää varten. Ihana sää vetäisi ulos lenkille, mutta järki malttaa pysytellä sohvalla lepäämässä.

En jaksaisi ja haluaisi mennä kouluun. Se vaatii liikaa voimia ja aiheuttaa ahdistusta. En kuulu sinne, olen ylimääräinen jälkeenjäänyt. Ystävieni suunnitellessa ylppäreitä harmittelen etten itse vielä valmistu. Yritän keskittyä kahteen kurssiini, vaikuttaa aktiiviselta vastaamalla opettajan kysymyksiin vaikka inhoan kun muut kuuntelevat mitä sanon.

Viikonloppuna olisi biletystä luvassa, samoin vappuna.
Ehkä en jaksa mennä.


2 kommenttia:  1. (Vaikka tossa lukeeki et _sanoillasi on merkitystä, ni en nyt keksiny sanoja ni kai sydänki riittää..)

    VastaaPoista
  2. Jeij kiva, et tykkäsit<3 Mut on ne mustaki huvittavia, koska tajuun kyl kuinka idiootti oon, mut en vaa osaa muuttaa sitä :D

    VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi