sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

14. huhtikuuta

En osaa tällä hetkellä oikein kirjoittaa mitään. Tuolla luonnoksissa on monta aloitettua postausta joita en ole vain saanut valmiiksi ja julkaistua.

Ystävät kävivät, brunssi on tarjottu ja yhdestä päivästä on ehkä jälleen kerran selvitty. Pahimmasta laskuhumalatakin selvisin vaikka hetken ehkä luulin kuolevani. En ole tottunut juomaan keskellä päivää, tai siinä tapauksessa ovat bileet jatkuneet yöhön asti. No ainakaan en tällä kertaa kärsi muistin menetyksistä tai krapulasta. Kuitenkin syömiset ja alkoholista tulleet ylimääräiset kalorit ahdistavat ja peilistä katsoo ryhävalas. Olen ihan oikeasti lihava koska jouduin vaihtamaan toiset housut jalkaan kun ensimmäiset puristivat ja olivat hirveät päällä.

Toivon että saisin tehtyä vielä joku päivä kuvakoosteen viikonlopusta. En valitettavasti itse tainut ottaa yhtäkään kuvaa, mutta toivottavasti ystäväni tekivät niin.

Kohta olenkin sitten jo vuoden vanhempi ja toivottavasti myös viisaampi. En toivo aamiaista sänkyyn enkä yhtään mitään muutakaan. Haluan vain olla syömättä ja olla laiha.


2 kommenttia:

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi