keskiviikko 21. marraskuuta 2012

stressiä, ahdistusta ja pelkoa

Koeviikko painaa päälle. Vaikka enhän mä saisi valittaa kun mulla on vain kolme koetta. Mä en kuitenkaan saa mitään aikaiseksia ja olenhan minä myös laiska. Jospa kuitenkin saisin vielä tehtyä kaikki tekemättömät tehtävät ja lähetettyä viimetingassa opettajille. Etteivät vaan muutkin pääsisi haukkumaan minua laiskaksi. Olen todella pettynyt tämän päiväiseen esseeseeni ja huomenna on luvassa historiaa. Yritän lukea ja lukea, mutta ajatukseni karkaavat siihen kuinka paljon liika olen syönyt ja kuinka lihava mä olen.


Tänään myös hoksasin että perjantaina on viimeinen mahdollisuus ilmoittautua kevään yo-kirjoituksiin. Apua apua nyt mä kyllä oikeasti kuolen. Ääk missä vaiheessa ehdin kerätä opettajien nimikirjoitukset säällittävän lappuuni. Outo pelko tökkii kylkeen ja lamauttaa puhetaidon kun pitäisi vaan uskaltautua vaikka sitten koputtamaan opettajahuoneen ovelle. Entä jos huomenna unohdan ja perjantaina en ehdi? Voi miksi teen elämästäni näin hankalaa?


Pelkkä koulurakennuksen näkeminen saa minut huonovointiseksi. Kun katson muiden iloisia kasvoja minun tekisi mieli oksentaa. Opettajien kohtaaminen pelottaa ja ajatus kuraattoriin törmäämisestä saa minut melkein itkemään. Olen pienestä pitäen aina mennyt mielelläni kouluun. Ja nyt mä mietin jo lukion keskeyttämistä. Oi voi, ei tän näin pitänyt mennä. Edes ruokalaan meneminen vaati suurta ponnistusta. Haluaisin vain juosta pakoon ja tunnen kuinka kasvoilta katoaa kaikki väri. Jotenkin kuitenkin onnistun istahtamaan tyhjälle tuolille ja katselen kuinka muut tyytyväisinä syövät lautasensa tyhjäksi. Tänään en kuitenkaan edes ehtinyt ruokatunnille kun jäin viimeistelemään vastaustani. Kokeessa minulla oli mukana pullo pepsi maxia mutta en uskaltanut avata sitä kaikkien nähden. Enhän minä voi juoda... en edes vaikka pullollisessa on vain 2 kcal. Mitähän muut ajattelisivat? Muilla oli pulloissaan vettä, yhdellä oli energiajuomaa.


Lueskelin vanhaa ruokapäiväkirjaa alkukesältä ja ahdistuin kuinka paljon mä tällä hetkellä syön. Helvetin läski. Ei ihme että oon näin lihava. Niin monen päivän kohdalla luki teetä ja mehukeittoa. Muutama sivu oli kokonaan tyhjä.Tällaista tällä kertaa... Toivottavasti teillä menee paremmin!

3 kommenttia:

 1. Mitkä opettajien nimikirjotukset sun pitää kerätä..? Hehee mä vein tänää sen ilmottautumislapun kansliaan, pelkäsin oikeesti et unohan :D Mut tiiätkö nyt musta tuntuu et mun pitäis tulla sinne halaamaan sua ku tuntuu jotenki et sä oot niin sairautes vanki:( Eikä mulla oikeesti mee niin huonosti, et sun pitäis musta huolehtia!

  Sä et muru syö paljon. Mä syön paljon. Hali<3

  VastaaPoista
 2. Nii mäki huomasin(: Hahah ei se kirja nyt kallis ollu ni ei haittais vaik en oiskaa:D Mäki vihaan alleviivaamista enkä tee sitä koskaan! Toisaalta se voi myös johtuu siitä, et en oikein koskaan lue niitä..

  Ei meillä tarvii mitään opettajien nimmareita?? Mut kiva jos voit samaistuu mun kirjotuksii:D Tajusin muuten taas et nois laksois ei oo mitää järkee ku sit vaa vedän niit joka päivä niin kauan, et se purkki tyhjenee... Kiva jos oli kiva:D Ja voi kiiiiiitos<3 Et tiiäkään kuin ihanalta musta tuntuu, ku joku sanoo mua nätiks!<3 Oot maailman ihanin ku sanot noin((: Harmi vaa et oon liian lihava ni en oo sit niin nätti ku mitä voisin olla:D Okei ei nätteys oo siitä kiinni mut no itseäni miellyttävämmän näköinen:D

  Ja jeee jos yrität keksii(:

  VastaaPoista
 3. Hehe hassua ku en osaa ajtella et siihen pitäis pyytää jotain nimmareita:D ku meil pitää vaa viedä pelkkä lappu kansliaan:D onneks mä en unohtanu sitä, ku en ees mee huomen kouluu:D

  Ja tekeepäs, ku ei kukaa ikin sano mulle niin!;)

  Pitää muuten kertoo et vähän oon ylpee ku en oo tänää ottanu laksoi ku aattelen vaa kokoajan sillee et ne ei auta ne ei auta ne ei auta..:D Vähä niiku Must. Not. Eat. :D Paitsi et tää on nyt vaa toiminu:D

  Joooo! Hyvä idea!(:

  VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi