keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Mikä se diagnoosi nyt olikaan?


anoreksia bulimia bulimia-anoreksia? vai ei syömishäiriötä ollenkaan?  
kääk
Reilun viikon sisällä olen oksentanut kolme kertaa, viimeksi eilen illalla. Porkkanat ja suklaa maistuu niiiin hyvältä yhdessä.... Sydän tykytti kun kuulin isän tulevan yläkertaan ja jouduin jättämään leikin kesken.
Ja maanantaina kun sain terapeutilta mukaan monisteen oksentamisen ja laksatiivien haitoista. Ai kiitos en tienytkään. Ei vittu kiinnosta. Paperi hävisi kuin tuhka tuuleen. Ihan kirjaimellisesti.


Viimeiset käynnit psykalla eivät ole olleet kovinkaan mukavia. Eilen minulle taas tarjottiin välipalaa kun lipsautin etten ollut koko päivänä syönyt mitään. Oikeasti olin ollut syömättä maanantaista kello kahdesta lähtien. "Ei kiitos, kyllä mä pärjään ilmankin" ei riittänyt vastaukseksi. Hemmetti. Päivä meni pilalle kun ei paasto kestänytkään iltaan asti. Anoreksiakeiju manasi psykan maanrakoon.
Ravitsemusterapeutin luona oli oikeastaan kivaa. Hän jaksaa hymyillä ja on kannustava. Hän ei vaadi minulta mitään mihin en ole valmis. Suurin pelkoni oli että sunnitelmaa heti nostettaisiin. "Ei sitä tehdä vielä pitkään aikaan.... Sitten kun olet valmis"


Jos mä saisin päättää niin en olis ikinä valmis. Jos mä saisin päättää niin mä en söisi.

2 kommenttia:

 1. Hah en mä kävele nopeesti:D Nojoooo en tajunnu et oikeesti tarkotit vaa sitä!:D Ku en halunnu sanoo sen nimee enkä keksii mitään koodinimee ni laitoin sen sit noin?:D

  Saat tietty kysyy mut en vaa ihan tajunnu kai ehkä... Ihan normaalisti shoppailtiin :DD Jos meinaat sitä et mitä ostin ni siihen vastaus on et topin, paidan, kaks kaulahuivii, kolme alle 5 euron juoksupaitaa, korvikset ja kengät(:

  Ei pitäis tietty olla tällänen keittiöpsykologi, mut sul ei kyl oikeestaan voi olla anoreksiaa, koska siihen diagnoosiin ei sais ahmia. Ja lisäks bmi pitää olla alle 17.5, niin tyhmää kun se onkin.. Et joko bulimia tai EDNOS?

  Mut ihanaa et toi sun ravitsemusterapeutti on noin kiva!<3

  VastaaPoista
 2. Sä et ees oo iso..

  Hahah ole hyvä:D Toi nyt on ihan normaalia, tai siis että kyl masennukseen kuuluu se, et huonot ja hyvät kaudet vaihtelee.

  Hahah voi sua:D

  VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi