sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

mä oon ihan heikkona suklaaseen

Minkä ihmeen kirjoitusvimman mä olen oikein saanut? Joka päivä on pakko päästä kirjoittamaan jotain. Ihmeellistä. Varmaankin tämä menee taas kohta ohi enkä jaksa viikkoon kirjoitella mitään.
Nytkin mun pitäisi oikeastaan mennä tekemään läksyjä. Ei yhtään huvittaisi ja mulle iski just pieni päänsärky. Päänsärkyä mulla olekaan ollut vähään aikaan.

Mä just tajusin kuinka naurettavan helppoa olisi tunnistaa mut tästä blogista. Siis oikeasti jos joku mun tuttu eksyisi tänne ja lukisi tätä, se tunnistaisi mut varmaan heti. Hmm, kuinka monta suomenruotsalaista tunette, joilla on oma hevonen ja jolta on polvilumpio äskettäin mennyt sijoiltaan? Mut en mä taida välittää, ihan sama vaikka mut tunnistettaisiin. Ehkä joku sitten oikeasti ymmärtäisi miltä musta tuntuu.

osaisimpa minäkin

Tänään:
currykatkarapuja ja riisiä (valmisateria, en syönyt kaikkea)
2 ruisleipää juustoviipaleella
Kellogs K - muroja 
banaani
rivi suklaata (hehe oon suklaa-addikti)
3 tuulihattua
viinirypäleitä
2 keksiä
kasviksia ja nuudelia
Jaffa (stevialla makeutettu)
ja mä voisin syödä vielä lisää


Tää on ihan kamalaa. Mä vaan syön, syön ja syön. Mun maha näytti tänä aamuna jo hieman paremmalta, mutta sitten mä söin eikä painokaan ole pudonnut vaan pikemmin taas noussut.
Huomenna mä haluan onnistua. Huomenna mun on pakko onnistua. Mä en voi enää jatkaa näin.


Ps. Se joka ei huomannut niin toi otsikko on Kinder Maxi mainoksesta. Mä en edes tykkää niistä mut mä rakastan suklaata enkä näköjään osaa olla syömättä sitä.

1 kommentti:

 1. Vooi harmi:(

  Hehe no mun bmi tosiaan oli YLI 19:D Paitsi en tiiä mitä se on nyt(: Hahaha mulle ei kyl ikin varmaa oo kukaan sanonu et voisin painaa enemmän paitsi silloin ala-asteel:D Ja silloinkaa ei sanottu et voisin painaa vaa et ei oo muita vaihtoehtoja..

  Hehe no olepa hyvä<3 Saitko uusia lukijoitaki?:D Mul on kyl ihan sama ton painon kanssa! Ja välillä se menee kyl alaspäinki vaik ei pitäis:D Luin just eilen mun vanhoja postauksia ja joskus mun paino oli tippunu päivässä 4kg:D

  Jos susta tuntuu, et tota kautta se urheilupsykologi ei järjesty, ni mitä jos vaikka soittaisit ite terveyskeskukseen? Mä oon monta kertaa tehny niin vaik se oliki ekalla kerralla vähän pelottavaa.

  Ihanaa ku kirjotat nykyään useemmin!(: Hehe mul on vähän samanlainen olo tosta tunnistamisesta tai siis ku louna just sano et se tietää missä koulussa oon..... jesss... Mäkin vaan syön ja syön kokoajan et et oo ainoo(: Ainii muuten siitä sekunnista ku luin ton otsikon ni rupes tekee mieli suklaata..

  Olet rakas myös<3

  Ps. Miten sanotaa ruotsiks et "Kirja kertoo elämästä iloisine ja surullisine hetkineen"?:D Kirjotin et "Min bok berättar om livet, med de glädja och ledsena stunder" mut mul on aika vahva epäilys ettei se menny ihan oikein:D:D

  Okei hehehhe mun pitäis kirjottaa sivullinen tekstii ja mun osaaminen on tätä luokkaa et hyvä tulee<3

  VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi