torstai 15. maaliskuuta 2012

kladdkaka + Liebster blogg ♥Liebster tarkoittaa "rakkain" tai "rakastettu", mutta se voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebsterpalkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille joilla on alle 200 seuraajaa.

Tunnustuksen säännöt:

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle.
2. Valitse viisi suosikki blogiasi (joilla siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikki blogilleen!

Kiitos Sugar

Laitan tämän heti eteenpäin 


Mä oon ihan vitun läski. Mä vaan syön ja syön ja syön, enkä tietenkään laihdu vaan lihon. Mä en uskalla punnita itseäni sillä mun bmi on varmalla yli 18. Mun tekee mieli suklaata ja kaikkea muuta paskaa. Mä en vaan tällä hetkellä jaksa miettiä yhtään mitä mä teen. Anteeksi kielenkäyttöni. Mä oon vaan niin huonolla tuulella. Mä samanaikaisesti säälin ja vihaan itseäni.

Mä kävin tänään ortopedillä tän mun polven kanssa. Jeejee ei ollut kivaa, pitää ottaa vieläkin rauhallisesti. Ratsastus on liian riskialtista, parempi olisi jos odottaisin 1-2 kuukautta. Siis anteeks mitä?? Mut jos haluan ottaa sen riskin niin siitä vaan. Lisäksi mä joudun varmaan kompensoimaan melkein kaikki mun jumppatunnit ens jaksossa. isokasakirosanoja. Ainii ja toi mun vammainen jalka on reidestä just polven yläpuolelta 3cm kapeampi kuin mun toinen jalka. Tohon mä voisin olla ihan tyytyväinen jos se ei olis lihaksia mitä siitä on kadonnut.
Mun pitää nyt oikeasti mennä hakemaan sitä apua. Mä en jaksa enää.

Jos teitä yhtään kiinnosta mitä oon syönyt tänään:
aamu: teetä, banaani ja kiivi
lounas: 3 kalapuikkoa, kurkkua ja paprikaa
välipala: kaakaoa, monta palaa patonkia...


Mä leivoin just kladdkakanin (sori en tiedä mikä se on suomeksi, englanniksi mud cake). Joo, olipa hyvä ajatus. Mä voisin olla maailmanmestari herkkujen syönnissä ja läskittämisessä. Onneks sen kakun pitää jäähtyä mielellään yön yli niin ehkä pystyn pitämään näppini erossa siitä. Huomenna olenkin sitten poissa kotoa (ja koulusta) melkein koko päivän et yritän oikeasti syödä niin vähän kuin mahdollista.

Tajusin just että mä syön tosi epämonipuolisesti (hehe mun hyvä suomenkielentaito). Mulla on päiviä jolloin mä syön pelkästään keittoa ja nesteitä, pullaa ja leipää, hedelmiä ja kasviksia tai sitten karkkia. Siis et mä syön yhen päivän aikana melkein pelkästään vaikka hiilareita. Oon myös huomannut et taidan syödä liian vähän proteiinia ja liikaa sokeria. Lisäksi mä tiedän et saan aivan liian vähän kalciumia ja D-vitamiinia- Yritän syödä niitä tabletteina mut mä melkein aina unohdan ottaa ne.

Joku oli kirjoittanut näin facebookiin. Mua alkoi melkein itkettämään kun mä näin ton. Kukaan tuskin olisi tykännyt jos mä olisin laittanut ton.
Mitä jos jonain päivänä en tulisikaan kouluun ? Jos en vastaisikaan viesteihin tai puheluihin ? Jos tulisit ovelleni eikä kukaan avaisi ? Jos olisin poissa pysyvästi ? Paina tykkää jos välittäisit edes vähän , sen jälkeen lisää tämä statukseesi ja katso kuinka moni huomaisi sinun olevan poissa

2 kommenttia:

 1. Olepa hyvä<3
  Haha se ois kyl ollu hauskaa:D Must oli muutenki hirmu kiva kattoo ku jotkut opettajat joutu konttailee lattioil ettimässä tippuneita kumeja, vaik ois ollu niin helppoo vaa sen ihmisen ite kumartuu alas ja poimii se maasta..

  Itse olet ihana!<3 Se miltä näyttää, on aika paljon omasta asenteesta kiinni, muista se! Millaset ne bikinit oli? Mä nimittäin kokeilin niitä just H&M:llä!

  Mä tykkäsin jotenki näistä, vaik yleens en tykkää tän värisistä:

  http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/model/2011/F01%2096103%20D1526%2056%200163%206.jpg]&set=key[rotate],value[]&set=key[width],value[]&set=key[height],value[]&set=key[x],value[]&set=key[y],value[]&set=key[type],value[STILL_LIFE_FRONT]&call=url[file:/product/quicklook/large]

  Hehe vähän pitkä linkki.. Ja sit siel oli kans kivat sellaset tummanvihreet.. Hmm en oikeesti ees tykkää vihreestä?:D

  Mut tunnistin itteni jotenki tästä!:D Ahmiminen, check! Varmasti yli 18bmi, check! Tekee mieli kaikkea, check! Okei en jaksa luetella kaikkee mut... Nii ja meen huomen fysioterapeutille jalan takii:D Kladdkaka on suomeks mutakakku:D Se on niin ruma sana et sanon aina mud cake:D Mut aawwww oot niiiiin söpö<3 Miten ois yksipuolisesti?:D Okei jos ite yrittäisin ruotsiks ni hahahahahahaha..... Meinasin just eilen et oisin voinu kysyy sult ku en osannu kirjottaa ruotsin esseetä:D

  Ps. Olet aivan höpsö, kyllä susta oikeesti välittää tosi moni ihminen, vaikka noin luulisitki...

  VastaaPoista
 2. Niin samoil fiiliksil mennään, ettei mitään rajaa D: Tsemppiä kamalasti! ♥

  Ps. mudcake = mutakakku.

  VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi