tiistai 13. maaliskuuta 2012

liikaa ruokaa

Haha, siihen meni mun onnistumiset. Tänään olen syönyt:
2 kuppia teetä
karvias-boysenmarjakeittoa
päärynä
koulussa tortilla täytettynä salaatilla ja lusikallisella riisiä ja juustopaloja
omena
banaani
ruisleipä
croissantti
lusikallinen murotaikinaa


hyihyi, kamalan pitkä lista ja mä tulen syömään vielä lisää tänään. Toivottavasti pysyisin alle tuhannen kalorin.

Lisäksi mä petin teidät sekä itseni. Mä en menny sinne terkkarille vaikka mä lupasin. En mä uskaltanut. Enkä mä voinu mennä sinne tän näköisenä, se olis luullut et mä oon raskaana. Enkä mä tiedä mitä mä olisin sanonut. Mä aloitin kirjoittamaan sitä kirjettä mut en saanut sitä valmiiksi. Ja se kuulosti ihan naurettavalta. Mua oikeasti pelottaa pyytää apua. Mä haluan helpotusta tähän ahdistukseen ja syöpöttelyyn mut mä en halua et ne saa tietää kaikkea.

Olisi niin paljon tehtävää mut en mä vaan jaksa. Tämä jakso on mennyt ihan liian nopeasti, kaksi viikkoa enää jäljellä koeviikkoon. Ja noin kuukausi jäljellä mun synttäreihin.
Nyt mä voisin ehkä taas kokeilla ajamista, pitäisi varmaan harjoitella jos meinaan saada sen kortin. Ja viikonloppuna mun pitäisi ehkä vihdoinkin päästä mun hepan selkään. Sitä olenkin jo odotellut, toisaalta olen jo niin tottunut etten voi ratsastaa nii tuntuu ihan oudolta taas nousta satulaan.

Mä en yhtään tiedä mitä mun pitäisi tehdä. Yhtään minkään suhteen. Mä en jaksa keskittyä kouluun enkä muutenkaan saa mitään tehtyä. En osaa hake apua. En osaa edes laihduttaa.


Älä tyri nyt, älä lyö yli nyt, älä antaudu angstin valtaan.
Jengi pykinyt, on huolella leikkinyt kuoleman kanssa jo vuosia nyt.
Käy koulut ja hanki pätevyys, et voi panna sitä päihteiden syyks.
Ettet pystynyt pitämään rotia, vaikket nyt kestä sun kotia mee eteenpäin kuin sotilas.


Yrittäkää jaksaa rakkaat, olette tärkeitä. Osa tosta laulusta osui suoraan muhun. Onneks en alkanut itkemään.

3 kommenttia:

 1. Haha voi sua<3 Sun pitää toivoo et pääset reunaa(: Ja on siin kuitenki se onneks et niitten pulpettien väli on yli metrin ni ei kaikki oo ihan kiinni toisissaan! Mut joo on siel silti paljon ihmisii.. Kirjotan nyt siis matsan, syksyl terveystiedon ja ruotsin ja sit kevääl äikän, matikan (pitkä) ja englannin (pitkä). Mitä sä oot ajatellu? (:

  Joo oon mä siis hyvä koulussa, mantsastaki mulla on kaikista kursseista 10, mut silti mua pelottaa ku en oo lukenu melkein yhtään..

  Vooi kuule mä oon syöny paljon enemmän! Varmaan joku 2000kcal! Äskenki söin 4 karjalanpiirakkaa.. Kultapieni, sä voit yrittää uudestaan mennä terkkarille?(: Eiks se sun kaveri pakottanukaa sua sinne?:D

  Ihana postaus vaik sul onki menny "huonosti..." :) Ja kiva et jalka on parempi!

  VastaaPoista
 2. Ääk no senku tulet!;)

  Neloskurssist on yleens tullu aika helppoja kysymyksiä verrattuna muihin kursseihin, et kyl suosittelisin sitä(: Mut haha no on sul kyl vähän liikaa noita:D Must joku 7 on ihan maksimi.. Mut onhan tietty niitäki jotka kirjottaa jotain 9 ällää..

  Oon kateellinen sulle ku vähän sulle on helppo kirjottaa joku suomi!!:D Ku vaik mä en oikeesti osaa yhtää ruotsii..
  Hyvä et kuitenki joskus sit meet, jos noin on päättäny, ni päätöksist kannattaa pitää kiinni(:

  Must tähän ois kyl ihan riittäny et oisin vaa syöny normaalisti, mut eei, oon varmaa joku 3000kcal ahtanu itteeni.. Mut toisaalta sit mun kalorit menis aika hyvin siihen sgd:hen ku on muuten ihan oikein mut vaa yks pikku nolla perässä;)

  Sinä myös<3

  VastaaPoista
 3. Saat multa ton liebster blog -homman(:

  VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi