keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

just do it

Tänään
aamupala: teetä, uotilan ruisleipäpala 38kcal juustoviipaleella, parilusikallista rahkaa
lounas: ruisleipä ja monta palaa kurkkua
välipala:banaani, päärynä, juustoviipale
ilta: 2 pientä kanankoipea ja 4 lusikallista riisiä


Välipalalla meinasin syödä lisäksi vielä vuoksen piirakan. Laitoin sen jo suuhuni ja pureskelin, mutta syljin sitten pois. Hassua. En vaan pystynyt enkä halunnut nielaista.


Eilinen meni myös ihan mukavasti. Olisin tietysti voinut syödä vieläkin vähemmän, mutta menkööt. Paino on onneksi lähtenyt laskuun. Päätin et yritän nyt pikkuhiljaa saada painoni laskemaan. Yritän syödä tasaisin väliajoin ettei tulisi liian kova nälkä ja alkaisin sitten ahmimaan. Toisaalta ellei oikeasti ole nälkä ei tarvitse pidä syödä. Mutta mä haluaisin saada myös vähän enemmän lihaksia, sillä tiedän että tällä hetkellä olen luuta, nahkaa ja LÄSKIÄ. Mulla ei ole lihaksia. Mä tarvitsen reisiin lihaksia jottei mun polvi(lumpio) menisi uudelleen sijoiltaan ja jotta näyttäisin paremmalta.Tällaisen näin taas feisbuukissa
Nyt tiedän mistä minun jenkkakahvani tulevat! Kun olen suihkussa, käytän aina shampoon lopun vartalon pesemiseen. Tänään kuitenkin tajusin vasta, että siinä on teksti: "lisää paksuutta ja
volyymia". PASKAT! Tästä eteenpäin käytän suihkussa vain astianpesuainetta. Siinä lukee: "poistaa itsepintaisemman ja pinttyneimmänkin rasvan"!
Jaa tämä ystävillesi, jotta hekin tietävät shampoon vaarat!
ehkä minunkin pitäisi kokeilla astianpesuainetta

1 kommentti:

 1. Hmmm ei oo... Mut se ihan alin onki kysymysmerkillä.. Tai oon aatellu et nyt ainaki sinne jonneki 46-47kg haluun ja kattoo nyt sit onks se tarpeeks..

  Hehe no hyvä jos sait(:

  Joo toivon samaa.. Mut sinänsä syömisissä ei oo kauheesti onnistumis- tai epäonnistumisvaraa, kun ne ei oo kauheesti mun päätettävissä. Ja voin olla koulusta pois niin kauan koska urheilulukio. Lisäks meillä on just koeviikko ja koska kirjotusten takia lusmujakso ni mulla on vaan kolme koetta, jotka oon siirtäny. Mutta onnistuis meidän koulussa siis tälläset vaik ei ois koeviikkokaan. Monet on ollu paaaljon pitempäänki poissa. Meillä on otettu huomioon urheilijoiden poissaolot ja niihin on ratkaisu(:

  Muru sä oot syöny niiiiin vähän! Mä koen itteni ihan surkeeeeks koska en pysty tohon.. Mut oon silti onnellinen sun puolesta. Mut hahahah sulla ON lihaksia.. Ja hmmm mäki voisin vaihtaa astianpesuaineesee;)

  Sulleki vaikka miljoona voimahalia<3;)

  Ps. Joo no palautin sen tänää:) Mut siis joo ei tarvinu mitään suoraa käännöstä ku se oli ihan vaan ite kirjotettavaa tekstiä:D Mut voin toki kertoo mitä se siihen korjaa!

  VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi