torstai 8. elokuuta 2013

magneettikenttiä ja salamoita

Viime yönä täällä ukkosti aika rajusti ja vettä tuli välillä saavista kaatamalla. Olin ottanut lääkkeni ja nukuin selvästi paremmin ja syvemmin kuin yleensä.

Aamulla kävimme nopeasti tallilla katsomassa heppaa ja hoitamassa sen silmää. Ehdimme nopeasti käydä kotona ja lähdimme sitten lääkäriin.

Oli yllättävän vaikeaa maata ja yrittää pitää jalkaa paikallaan magneettikuvauksen aikana. Minulla se sitten kesti hieman kauemmin, sillä vaikka kuinka yritin, jalkani välillä nytkähti tai heilui. Olisi pitänyt muistaa laittaa villasukat jalkaan ja pyytää peittoa, sillä reilun 20min aikana minulle tuli kylmä, vaikka varpaita lukuun ottamatta olin pukeutunut suht lämpimästi.

Illalla sain päähäni leipoa suklaamuffinseja. tyhmä minä. Söin kolme (hyi mikä possu) jonka jälkeen oksensin. En enää ikinä koske muffinseihin.

Tämä päivä ei ole mennyt hyvin.
Vielä muutama päivä lomaa jäljellä, toivottavasti ne menisivät hieman paremmin.

2 kommenttia:

  1. magneettikuva on kyl ärsyttävä. Ite kans parivuotta sitten olin siellä, onneks kans vaan jalka kyseessä ettei tarvinnu pää olla siel laitteessa...

    VastaaPoista
  2. Hei siistiä! kiva et on lukijoita, jotka tietää kun puhun siitä, ettei pitkänä olo oo pelkästään sitä et ihmiset on "oooo, sä oot niin pitkä et voisit olla malli" (ikäänkuin that's all you need ollakses malli....)

    VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi