perjantai 8. maaliskuuta 2013

miten tyttöjä tehdään

Ihan ensiksi hyvää naistenpäivää! Muistakaa, olette kaikki ihania!

Itse olen viettänyt tätä päivää käymällä kynsihuollossa, syömällä vähän suklaata ja yrittäen päästä eroon kamalasta päänsärystä.

Iltalehden sivuja selaillessa silmääni pisti kaksi erilaista artikkelia jotka koskivat naisten ulkonäköä ja kauneutta. Siispä yhdistelin niitä ja poimin pätkiä joita sitten kommentoin.
Kasvot: Vahva keskikolmio
Täydellisissä kasvoissa pupillien välimatka toisistaan on hieman alle puolet kasvojen leveydestä korvasta korvaan.
Lisäksi etäisyys silmistä suuhun on hieman yli kolmannes hiusrajan ja leuan etäisyydestä.
Kasvoissa tulisi olla symmetriaa. Kasvojen kolmio muodostuu leveistä silmistä ja sopusuhtaisista huulista. Silmien tulee olla kirkkaat, hampaat ovat valkoiset.

Lyhyesti sanottuna en pidä kasvoistani. Pullaposket, pienet silmät ja ohuet huulet. Hampaani sentään ovat suorat ja kauniit, mutta todennäköisesti pilaan ne vielä jos jatkan oksentamista.
  

Hiukset: Pitkää, tuuheaa ja luonnollista
… ainakin miehet arvostavat naisilla pitkiä hiuksia. Hiusten pitäisi olla pitkät, tuuheat ja luonnollisen näköiset.

Niin no… Ennen mun hiukset olivat pitkät ja paksut. Nykyään ne eivät edes yletä olkapäille ja putoilevat päästä. Musta ei nyt ihan ole mun luonnollinen väri, mutta itse pidän tummasta enemmän.


Vyötärön suhde lantioon: Kapea ja leveä
Tutkimusten mukaan ihanteellinen lantion ja vyötärön välinen suhde on 0,67-0,80.
Käytännössä tämä tarkoittaa farkkujen tuumamitoituksessa, että vyötärökoko on 24 - 28 tuumaa ja lantion koko 36 tuumaa (91 cm). Mikäli lantion tuumakoko on 40 (101 cm), vyötärö on 27-31 tuumaa.
Myös litteä vatsa kuuluu kauneusihanteeseen.

Leveä lantio, check! Valitettavasti se onkin sitten ihan valtava. Ja vyötärökin vain kasvaa. läskiäläskiäläskiä. Sanomattakin selvää ettei kukaan tällaista valasta halua. Kapea lantio ja paljon kapeampi vyötärö, kiitos. Mistä saisi tilattua?


Sääret: Pitkääkin pidemmät
Pitkät sääret koetaan tutkimusten mukaan seksikkäiksi. Niitä pidetään myös visuaalisesti miellyttävinä.

Hah, ensimmäinen ja ainoa asia mikä minulta löytyy. Valitettavasti tämäkin osa kehostani on täynnä läskiä.


Vartalo: Hoikka, muttei liian
Vallitsevat kauneusihanteet täyttävällä naisella on hoikka vartalonmuoto. Vartalon ei tarvitse olla tikkulaiha, sillä tämän päivän kauneusihanteen mukaan nimenomaan jäntevyys ja kiinteys ovat toivottavia.

You can never bee too rich, or too skinny. Niimpä niin. Ei varmaan tarvitse hirveästi selitellä että kauneusihanteeni taitaa olla hieman jotain muuta.


Hoikka ei jää työttömäksi?
… lihavat naiset joutuvat hoikkia todennäköisemmin työttömiksi ja heillä on myös huonommat ansiotulot.. Lihavien naisten on vaikeampi löytää töitä ja senkin jälkeen heillä on taipumus sijoittua matalammin palkattuihin hommiin.... Lihavat saavat muita harvemmin palkankorotuksista.

20 prosenttia isompi palkka?
Suomalaistutkimuksen mukaan korkeasti koulutetun pitkän ja hoikan naisen palkka on keskimäärin viisi prosenttia parempi kuin lihavalla, vastaavan koulutuksen saaneella naisella. Tuloero voi olla jopa 20 prosenttia.

Edessä loistava tulevaisuus. Näillä näkymin saan siis olla tyytyväinen jos saan edes töitä siivoojana tai saan paistaa mäkkärin hampparipihvejä. Iso palkka ja luksuselämä heihei. Ehkä onneksi kuitenkin pituuteni kompensoi hieman lihavuuttani, toivottavasti.


Parempaa hoitoa sairaalassa?
…ulkonäkö vaikuttaa jopa siihen, millaista hoitoa ihminen saa esimerkiksi sairaalassa.
potilaan ulkonäkö, työllisyystilanne ja hygienia vaikuttavat esimerkiksi siihen, mitä lääkitystä lääkäri hänelle määrää. Myös potilaan etninen tausta, sukupuoli ja sosiaalinen status vaikuttavat hoitoon.

Onneksi en ole montakaan kertaa elämäni aikana joutunut olemaan sairaalassa ja onneksi en vielä kertaakaan syömishäiriöni takia. Ehkä minua ei edes otettaisi sinne kun olen opiskelija ( =työtön), ruma ja lihava. Lisäksi kun kerran ollan ”hieman varakkaammasta” perheestä niin tietenkin julkisella puolella ollaan sitä mieltä että pitäisi kukkaron nyörejä avata ja mennä yksityiselle. Että tälleen.


 Onnellisempi elämä?
… kauniit ihmiset ovat muita onnellisempia.
Muita suurempi onnellisuuden tunne johtuu muun muassa hyvännäköisten hyvästä tulotasosta, mikä puolestaan on osittain perua hyvästä ulkonäöstä.
ulkonäkö vaikuttaa etenkin nuorten naisten onnellisuuteen.

Kyllä, uskon valitettavasti edelleenkin, että olisin onnellisempi jos olisin laiha. Yks plus yks on kaks. Olen lihava ja ruma. En siis voi olla onnellinen. Mutta eihän ulkonäkö välttämättä takaa onnellisuutta... mutta voisihan se hieman avittaa asiaa.


Menestystä politiikassa?
hyvännäköisellä ihmisellä on todennäköisesti työelämässä ja esimerkiksi politiikassa enemmän valtaa kuin niin sanotulla tavallisella tallaajalla.
Etenkin naisten osalta ulkonäöllä on merkitystä työelämässä menestymisessä. Hyvä ulkonäkö viestii itsekuria ja elämänhallintaa.

Onneksi en haaveile tällaisesta urasta!
Viimeisen lauseen kohdalla jäkättävä ääni päässäni voimistui. Siinähän näet senkin läski sika. Kontrolli on avain kaikkeen! Niin itsekuria...  kontrollia on joko liikaa tai sitten ei ollenkaan. Vieläkin kaipaan niitä aikoja jolloin minulla oli "täysi kontrolli". Rautainen itsekuri, elämänhallintaa, kieltäydyt ruoasta vieläkin silloin kun makaat letkuissa sairaalassa. Silloinhan olet kaikkien kauneusihanteiden mukainen, olet täydellinen. Ja viimeisillä voimillasi menestyt työelämässä koska olet niin kaunis, jaksat ja voit hyvin.Toivottavasti osasitte ottaa tämän hyppysellisellä huumoria. Niin minäkin tein :)

Hyvää vikonloppua teille! Sirrynkin tästä selailemaan porkkanakakku- ohjeita!
 

1 kommentti:

  1. Hihihii <3 tuut sit joskus mun kanssa ku oot päässy irtaantuu sun äidistä ni pääsetki johonkin :DD mut joo tietty kerron!

    Haha mulla on kyl aika sama paitsi et en kauheesti kyl stressaa XD

    VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi