perjantai 22. maaliskuuta 2013

loma alkoi

Nyt on kirjoitukset vihdoin ohi, menneitä ei kannata murehtia ja voin vain jäädä odottamaan tuloksia. Tuntuu että tämän päiväinen maantieteen koe meni ihan hyvin, mut kunhan pääsin kotiin olin ihan varma et pieleen meni. En tiedä, ehkä se ei nyt ihan noinkaan menny. Saa nähdä.

Tästä stressitaso toivottavasti nyt ainakin laskee kun ei tarvitse jännittää ja lukea. Ehkä voin nyt keskittyä muihin asioihin, ehkäpä niihin syömisiin. Kaksi viikkoa vapaata ja sitten takaisin koulun penkille.


Tällä hetkellä olen aika poikki vaikka samalla tuntuu et käyn vähän ylikierroksilla. Yritän rauhoittua telkkarin ääressä ja kohta pitäisi syödä vielä iltapalaa. Kirjoitusten takia syömiset ovat taas mennet vähän miten sattuu. Eilenkin kävi pieni vahinko ja löysin itseni posliinijumalan ääreltä.

Huomenna yritän kirjoittaa vähän tarkemmin kuulumisia. En ole kadonnut minnekkään vaikka olenkin viettänyt hieman hiljaiseloa.

2 kommenttia:

  1. Höh :( niii (:

    No mutta jos kerta aikasemmin oot ollu hyvä?

    VastaaPoista
  2. onnea että kirjotukset on ohi, se on kyllä ihana helpottava tunne ja tuntuu että pystyy hengittääkin paljon paremmin:) kirjotukset oli kyllä tosi uuvuttavat.. onneksi nyt saat sitten olla vain rauhassa hetken ajattelematta koulujuttuja! voimia♥

    VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi