perjantai 22. kesäkuuta 2012

haluaisin vain hetken hengähtää

aurinkoisia päiviä ja rusketusraidat
itkua, parkua ja ahdistusta syömisistä
ateriasuunnitelman noudattamista
ja aterioiden väliin jättämistä
iltaisin masennuslääke naamaan
ehkä hieman paremmin nukuttuja öitä

tällainen on minun viikkoni ollut


Tavallaan minulla olisi paljon kerrottavaa, toisaltaa en saa mitään kirjoitettua paperille. Pää lyö tyhjää ja ajatukset lentelevät sinne tänne.

Istun tällä hetkellä omassa sängyssäni mökillämme ja mietin mitä tekisin ateriasuunnitelman kanssa. Heräsin niin myöhään ettei enää kannata syödä aamupalaa. Taidan vain juoda teetä ja odottelen lounasta. Ehkä saisin sen tänään syötyä. Suunnitelman noudattaminen on yllättävän vaikeaa, stressaan kun yritän noudattaa sitä, ahdistun jos en onnistu. Voisin kirjoittaa kokonaisen postauksen ateriasuunnitelmastani, kiinnostaisiko ketään?

Juhannuksena tarkoituksena oli olla kavereitten kanssa kaupungissa. En kuitenkaan jaksa yrittää esittää iloista, joten päätin lähteä vanhempieni kanssa mökille. Olen todella väsynyt, minun pitäisi muistaa ottaa masennuslääkkeeni ja sen kanssa alkoholi ei ole oikein hyvä yhdistelmä. Voisin viettää koko juhannuksen peiton alla.


Ensi viikolla me lähdetään mun vanhempien kanssa Tallinnaan ja ollaan siellä yötä. Mun pitäisi olla innostunut siitä että pääsen hierontaan, manikyyriin ja shoppailemaan, mutta ainut asia mitä tällä hetkellä mietin on ruoka. Misää me syödään? Mitä me syödään? Miten mä voin noudattaa mun ateriasuunnitelmaa? Keksinkö tavan miten voisin jättää aterioita väliin? jne... Ahdistaa

Kaikki tuntuu vaan niin vaikealta. Eilen illalla mulla oli paljon asioita mitä halusin tänne kirjoittaa ja nyt en muista enää mitään.


Hyvää juhannusta kaikille! Yrittäkää nauttia siitä!

3 kommenttia:

 1. Hahah:D Nii mä ihmettelinki ku et kommentoinu siihen mitään :(( :D Mut kiva jos oli mielenkiintonen :P

  Ja aaa kiitos<3 Och bra, jag vill öva med dig! Vi kan prata bara på svenska! Och det ska vi göra jättemycket, eller hur?

  Jag vill ha sådana ben (????? fötter??:D) också<3

  P&K :DD

  VastaaPoista
 2. Ojdå jag glömde att kommentera ditt post!! :O

  VastaaPoista
 3. Jag läste den här texten redan när du skrev den... Men jag visste inte vad skulle jag säga.

  Men jajajaja! Skriv om din matplan(??)!! :D Jag vill höra mer (:

  Okej det är svårt att skriva på svenska.. Jag vet så få ord.. Det är inte få??

  ..... :D

  VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi