lauantai 16. kesäkuuta 2012

"nelly laitetaan nyt lihotuskuurille..."

Lainatakseni valmentajani sanoja. Hän ei tiedä tilanteestani mitään.

Kuitenkin minulle kuuluu oikeastaan ihan hyvää. Kaksi päivää onnellisuutta, kolmas päivä toden sanoo...


Tästä päivästä ei pitänyt tulla hyvä. Luvassa oli kaksi käyntiä lääkärissä joita jännitin kovasti. Molemmat meni kuitenkin paremmin kuin uskoin, kävelin niistä pois peini hymy huulilla. Välissä näin vanhaa ystävää jonka syömishäiriöstä sain tietää syntymäpäivilläni.

Puhuimme melkein kaikesta, vihdoin joku joka ymmärtää. Olimme koko päivän kaupungilla. Välillä istuimme puistossa katsellen ohikulkioita, olimme ehkä hieman ilkeitä ja varmaan vähän kateellisia kun muut osasivat nauttia elämästä ja kauniista päivästä. Kävimme yhdessä kahvilla, tilanne oli aivan yhtä vaikea molemmille. Yritimme silti parhaamme.Päivän aikana napaani meni: kaksi lattea (rasvattomalla maidolla), täytetty sämpylä, kaksi suklaakarkkia, vähän pastasalaattia ja banaani.

Minulle määrättiin masennuslääkettä, mietin vielä kävelenkö ollenkaan apteekkiin reseptin kanssa. Keskiviikkona kävin ravitsemusterapeutilla ja sain ateriasuunnitelman. Lääkärin mukaan saan vielä mahdollisuuden yrittää itse parantaa syömisiäni ja nostaa painoa. Ellen onnistu yksin on harkittava päiväosastoa. En kuitenkaan jaksa vielä murehtia turhista.

Torstaina uskalsin jopa mennä sovituskoppiin ja kokeilla vaatteita, äiti ei ehkä ilahtunut laskusta. Mukaan lähti kahdet farkut ja pari paitaa, tänään tajusin että toiset farkuista on liian isot vaikka ne oli pienintä mahdollista kokoa. Lisäksi pääsin teoriakokeesta läpi. Sain inssiin ajan vasta heinäkuulle, ainakin ehdin harjoitella riittävästi.

Sain myös koneeni eilen huollosta vaikka luulin korjauksen kestävän paljon kauemmin. Siihen oli vaihdettu kokonaan uusi kansi/näyttö, onneksi takuu oli vielä voimassa. Meinasin jo saada vieroitusoreita kun bloggerin käyttäminen vanhalla koneella oli niin hankalaa.

3 kommenttia:

 1. aaa kiitos kommentista joka oli hurjan ihana<3
  luin sen jo lauantaina mut en voinu vastaa(:
  ja nii no oon ilonen ku sain sut iloseks:D mustki se on kyl tosi hieno<3

  mä vähän luulen et arvioin mun painon alakanttiin, koska en esim mahdu niihin mun mustiin farkkuihin, jotka mul on tosi monissa kuvissa blogis. ja joskus 55-56 mahduin niihin.

  ja miks en susta sit sais olla laiha?
  hahah et oo tainnu ikin nähdä barbii?:D niillä on täydelliset tikkujalat senkin tyhmä.

  kiitos<3

  VastaaPoista
 2. joo no jos melkein meinaa x3 ni sit joo(:

  ai luulet et oon jossain kuukaudessa sit laihtunu joku yli 5 kiloo sisältäen paljon epäonnistumisia?:D voin kertoo et ei oo mahollista:D ja miten selität sen, etten mahu niihin farkkuihin?

  ja kyllä mulle riittää sit ku oon laiha, en mä mikään liian laiha haluu olla.

  VastaaPoista
 3. niimpä..paha selittää jos on väärässä!

  mut kyllä mäki uskon et mä vielä ja kokoajan laihdun, vaikka se hidasta oiski!

  ja nii ei se oikeestaan mistään painosta oo kiinni, ne on vaan muodon vuoks tuolla. enemmänki mitoista ja peilikuvasta.

  itse olet...<3

  VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi