maanantai 4. kesäkuuta 2012

merkittävä alipaino

Kävin aamulla vaa'alla. Painoindeksini 16,95, merkittävä alipaino. Ensimmäinen tavoite saavutettu. En kuitenkaan luota vaakaan, huomenna painan varmaan sata kiloa. Miksi minusta ei tunnu siltä että olisin saavuttanut jotain?


Eilen teki melkein mieli ahmia, mutta meni vain hetki että sain ajatukset muualle. Korkeintaan 1000 kcal/päivä suunnitelma jatkuu. Vain yhtenä päivänä olen sen ylittänyt, silloinkin ylittävät kalorit tulivat hedelmistä. Yritän syödä tasaisesti pitkin päivää, mutta välillä se tuntuu ylivoimaisen vaikealta. Tänään jäi kuitenkin aamiainen väliin ja sen jälkeen olen jo syönyt 500 kaloria... Se on aivan liikaa.

Tällä hetkellä en ole oikein motivoitunut saamaan apua. Minä pärjään näin. Hallitsen syömiseni, ahmiminen on ainakin tällä hetkellä unohtunut kokonaan. Olen löytänyt kontrollin. 

Anteeksi etten ole ollut kovin aktiivinen. En ole kirjoitellut tänne enkä kommentoinut teidän ihaniin blogeihin. Lisäksi koneeni lähtee minä päivänä tahansa huoltoon, siihen menee pari viikkoa ennen kuin saan sen takaisin. En tiedä miten selviän tai pystyn käyttämään bloggeria. 

2 kommenttia:

 1. hahah vai niin :D

  älä huoli hei, en mäkää osaa:D enkä myöskään järkevää vastausta..

  samoin<3
  ps. mäki oon kateellinen, haluisin olla ees noin laiha ku sä

  VastaaPoista
 2. No toivottavasti... Ei vaan nyt tunnu siltä. Lisäks ku luin terveystietoo ni siel sanottii et puolen kilon laihtumisee menee viikko ni mä oon mun tavotepainos joskus ens vuonna ilman mitään repsahduksia eli oikeesti en ikinä....

  Öö no ne on paksut tossa mun ite ottamassa kuvassa ja lihavat tossa toisessa. Ja nii mä haluan tikut jalat?

  Ja hahah sama, ei munkaan huone oikeesti missään järjestyksessä oo, mut en just vaan tykkää siit et se koskee mun tavaroihin.
  Jee no mitä pidit?

  Samoin<3

  VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi