maanantai 11. kesäkuuta 2012

Coffee, cigarettes and diet coke - what pretty girls are made of

Anteeksi hiljaiseloni. Yritän parantaa tapani.Tänään olin yksin kotona lähes koko päivän joten tarkoituksenani oli paastota kamalan viikonlopun jäljiltä. Painoindeksini ei siis tällä hetkellä ole alle 17. Lauantaina ja sunnuntaina ahmin, sunnuntaina en onneksi niin pahasti, ja oksensin syömäni jäätelön. Kuitenkin mahaan jäi aivan liikaa ruokaa. Järkyttävä masennus ja ahdistus.

Tämä päivä näytti ihan lupaavalta. Kolmeen mennessä olin juonut kupin teetä ja kahvin maidolla. Sitten kuitenkin lähdin kahville yhden kaverin kanssa. Iso latte, kaupan päälle suklaakarkki. Ystäväni intti ja halusi tarjota minulle puolet valtavasta suklaakeksistä. Heikko kun olen niin tietenkin sorruin. Pelkästään se puolikas oli kahden tavallisen ison keksin kokoinen ja siinä maistui vain se rasva. Yök. No ei koko maailma tähän kaadu kun päivän aikana napaan mennyt vain: teetä x 3, kahvi maidolla, latte ja se puolikas keksi. Sitten oli tietenkin saatava tupakkaa, otsikosta poiketen en kuitenkaan juonut cokista, onneksi. 

Psykologi ja ravitsemusterapeutti tuskin ilahtuvat nähdessään mun viikon ruokapäiväkirjan...

Tämä viikko onkin aika täynnä ohjelmaa joten minulla ei pitäisi olla aikaa sortua ahmimaan kiitäessäni paikasta A paikkaan B. Olisi myös ihan kiva jos jossain välissä ehtisin myös hieman harjoitella teoriakoetta varten.

2 kommenttia:

 1. ARVAA MITÄ! Sun kommentti oli mun blogin tuhannes ikinä! How cool is that??

  Mut nii öö no en mä halua laihtua ku vaa 10 kiloo? Ni ei se oo kauheen paljoo.

  Kiva et tykkäsit (: Mäki kyl ekal kerral vaa kuuntelin samal taval ja sit vast tokal kerral keskityin sanoihin (:

  voi. sinua. höpsö.

  VastaaPoista
 2. Hahah nii:D Todellaki ansaitset!

  Ja 10 kiloo on sopivasti vaikka mulla ei oo hajuukaan mitä painan :D Luulen et ehkä joku 56......hyi. Ja öö olisin hengissä?

  Hahhahah oot ihana<3

  Milloin sulla on muuten teoriakoe?

  VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi