perjantai 18. toukokuuta 2012

Tämä tauti vei järjen, vaikka vastaan taistelin

Tän postauksen kirjoittamiseen meni ikuisuus, en oikein tiedä miksi. Ajatukseni ovat vain ihan sekaisin ja kirjaimet hyppivät väärille paikoille. Anteeksi siis jos tässä postauksessa on kirjoitusvirheitä. Lopusta löytyypi vielä haaste.


Tiedän olevani isossa pulassa. Mä en vain jaksa enää yksin taistella näitten ajatusten kanssa. Mä en kieltänyt kuraattori kertomasta mun vanhemmille. Pommi varmaan tippuu ensi viikolla. Mun elämästä tulee helvettiä. Yritän nyt miettiä tätä asiaa positiivisesti. Mä saatan ihan oikeasti saada apua, vaikkakin alku voi olla hankalaa ja minulla tulee varmaan olemaan sellainen tunne et mun on aivan pakko muuttaa pois kotoa. Ongelma vaan on et mä oon oikeasti läski eikä kukaan tule uskomaan että mulla vois olla syömishäiriö. Lisäksi se epäili että mulla saattaa jopa olla vaikea masennus. Viikonlopun ahmimisen jälkeen en ole saanut oikein painoa pudotettua vaikka uskon että olen joka päivä syönyt n. 1000 kaloria. Keskiviikkona söin reilun 400kcal verran tummaa suklaata. Mä vaan pelkään että olen oikeasti syönyt paljon enemmän. Vatsani tuntuu ihan järkyttävän isolta. Se on ihan turvoksissa ja ruoansulatus ei tällä hetkellä oikein toimi.

Eilen söin:
Aamu: banaani ja omena, 7 liotettua kuivattua aprikoosia
Lounas: raejuustoa (100kcal), liian monta Läkerol-pastillia, parsaa, mehukeittoa, juustoa
Välipala: maustamaton rasvatonta jugurttia ja kourallinen muroja
Ilta: jugurttia ja muroja, haarukkaan mahtuva pala possua ja viisi palaa perunaa

Tänään olen tähän mennessä syönyt 2 kuppia teetä, kaksi lasillista mehua jossa mehua oli ehkä 0,5-1 dl ja loput vettä ja sitten taas noita Läkerol-pastilleja. Päätin että tänään saan nauttia vain jutuista mitä mun pitää jouda. Yritän pärjätä vain mehulla, teellä, kahvilla ja vedellä.


Kiitos Sugar tästä haasteesta!<3

Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their
"tagger" and post it on their blog. Then, choose 11 new people to tag and 
link them in your post. Create 11 new questions for the people you tag 
to answer. Do not tag back to the person who has already tagged you.

1. Mitä tarvitsisit, jotta olisit onnellinen?
Vaikea kysymys, en todellakaan tiedä. Eniten maailmassa haluan olla laiha, mutta tällä hetkellä en vain jaksaisi taistella ajatusteni kanssa. Eniten ehkä tarvitsisin apua.

2. Mitä ruokaa himoitset eniten?
Tummaasuklaata tai suklaakakkua. Korvapuusteja ja tuoretta leipää. Noista alkaa helposti mun ahmiminen.
 
3. Millainen on suhteesi äitiisi?
On-off... välillä meillä menee paremmin, mutta meille tulee todella helposti riitaa. Äitini osaa olla aika tiukka, määräilevä ja vaativa. Välillä kärsimme luottamuspulasta puolin sun toisin. Vaikea rakentaa läheistä suhdetta kun pidän niin paljon asioita sisälläni.

4. Kumman haluaisit miellummin tapahtuvan juuri nyt, tulisit raskaaksi vai katkasisit jalkasi?
Ehkä mieluummin raskaaksi. En kyllä todellakaan olisi valmis äidiksi vielä, mutta tää polvijuttu oli ihan riittävän traumaattinen kokemus. En haluaisi taas kipsiä jalkaani.

5. Minkä luonteenpiirteesi haluaisit eniten vaihtaa?
En haluaisi olla näin pikkutarkka perfektionisti. Minun on myös vaikeaa elää hetkessä ja nauttia elämästä. Murehdin aina turhia. 

6. Entä mistä et koskaan luopuisi?
Välitän todella toisista ihmisistä ja olen todella hyvä kuuntelemaan. Aina en kyllä pysty tai jaksa auttaa muita kun kamppailen omien ongelmieni kanssa.

7. Mitä haluaisit sanoa Sugarille? ;)
Olet rakas ja ihana<3 teet mun päivistä paremmat ja onneksi olen löytänyt sinut:)

8. Ketä ihailet ja miksi?
ööö... Tuntuu pinnalliselta vastata että todella laihoja ihmisiä. Todellisuudessa kuitenkin kaikkia terveitä ihmisiä jotka voivat nauttia syömisestä eivätkä ota siitä turhaa stressiä.

9. Mikä on sinusta raivostuttavin piirre, joka ihmisessä voi olla ja miksi?
Haha näitä on ihan liikaa:D En pidä itsekkäistä ihmisistä enkä hyvin epäsosiaallista jotka eivät saa suutaan auki missään tilanteessa ja joiden kanssa on hyvin vaikeaa keskustella. Raskaasti hengittävät ja mässyttävät ihmiset saavat minut hulluksi.

10. Jos voisit valita miten kuolet, kuinka haluaisit sen tapahtuvan?
Yöllä nukkuessani. Vaikka olenhan joskus miettinyt sillalta hyppäämistä tai lääkesekoituksia niin haluaisin kuitenkin kuolla tietämättäni kaikessa rauhassa ilman tuskia. Haluaisin myös olla kaunis ruumis, enkä kallo halki niin ettei mun omaiset voi nähdä minua. 

11. Mitä tekisit jos laatikossa lukisi "avaa tästä" sijasta "avaa jostain muualta"?
Tulisin hulluksi ja miettisin pääni puhki miten saisin sen auki. Riippuu tietenkin sisällöstä. Jos jotain tylsää antaisin varmaan heti periksi. 


Ja sitten omat kysymykset. En valitettavasti jaksa nyt haastaa ketään, vaan kaikki jotka haluavat saavat tehdä tämän:)

1. Milloin ja miten päätit aloittaa kirjoittamaan blogia?
2. Suhteesi ruokaan/syömiseen?
3. Kolme tavaraa joita ilman et voisi elää?
4. Lempi- ja inhokkiruokasi?
5. Missä istut vastaamassa näihin kysymyksiin?
6. Pukeutumistyylisi?
7. Mitä tekisit jos voittaisit lotossa?
8. Viikonlopun suunnitelmat?
9. Seuraatko/Seurasitko jääkiekon MM-kisoja?
10. Minkälaisessa talossa asut?
11. Minkälaisia ajatuksia sinulle herää kun luet blogisi ensimmäistä postausta?


Sori hieman random postaus...
 

2 kommenttia:

  1. merkkasin siut haasteeseeni, mut saa toki skipatakkin (: http://appelsiiniavaruus.blogspot.com/2012/05/morot-voivat-olla-myos-hyviksia.html

    VastaaPoista
  2. ihanaa et teit tän<3 en jaksaosaaehdi nyt kommentoida muuta ku haluan lukea läpi nää kaikki kymmenet postaukset mitä on tullu sillä aikaa ku oon ollu pois kotoo...

    VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi