lauantai 5. toukokuuta 2012

päivän syömiset + kuva

 Aamupala: teetä ja puolilasillista tuoremehua
Lounas: viisi pinaattilettua ja vähän puolukkahilloa, kirsikkatomaatti
Välipala: teetä
Illallinen: pieni peruna ja siikaa
Iltapala: teetä

mun lounas

Oikeastaan toi ei ole ihan koko totuus mun syömisistä. Toi on vaan se mitä mun vatsassa tällä hetkellä on. Iltapalalla iski kamala makeanhimo ja päätin ottaa pullan. Onneksi kuitenkin olin edes sen verran järjissäni että pureskelin sen vain ja syljin sitten pois.

Liikuntaakin olen tänään harrastanut. Kävin 20 min lenkillä (oho mikä saavutus) ja poljin kuntopyörällä + vatsoja. Lisäksi kävin tallilla ja ratsastin noin tunnin.

Mä en todellakaan tiedä et minkä päähänpiston mä oikein sain kun päätin laittaa tähän kuvan itsestäni. Mua nolottaa jo nyt aivan liikaa. Minussa on vaan ihan liikaa kaikkea. Hyihyi ja yökyök. Inhoon niin paljon itseäni. Lisäksi osasin pedata mun sängyn kyllä tosi hienosti...

mursu<3

4 kommenttia:

 1. Heheh no kiitos!<3

  Mut sä oot syöny ihan sairaaan vähän! Oon kateeeellinen. Ja jee uskalsit laittaa ton kuvan tänne(:

  Haleja sulleki<3

  VastaaPoista
 2. Tälläisillä blogeilla, ja tuollaisilla "faneilla" et tule ikinä parantumaan. Paras ystäväni kärsi bulimiasta ja tiedän omakohtaisesta kokemuksesta että tälläinen turha ruikutus EI AUTA!! Lopeta se ja ota kiinni elämästä.

  Lopulta kukaan ei jaksa enää kiskoa sinua pinnalle, eikä jaksa välittää, ja siinä ei ole mitään siistiä että kuolee mielisairauteen. NYT YLÖS ITSESÄÄLISTÄ.

  VastaaPoista
 3. sulla on ihan täydelliset jalat :o <3

  VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi