sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

I'm a fucking mess

vitunvitunvittu. Mä inhoan lomia. Mä inhoan itseäni. Mä en kestä itseäni tällaisena. Koko loma on mennyt tosi huonosti, koko viime viikko meni huonosti. Mä oon syönyt aivan liikaa. Mä olen läski. En kestä itseäni tällaisena. Mun on aivan pakko tehdä jotain. En voi jatkaa enää näin.

Haluaisin vaan kaivaa vatsani ulos ja viiltää syvemmälle kuin koskaan. Itseinho on tällä hetkellä liian suurta.


Mä pidän nyt hieman taukoa täältä. En tiedä vielä kuinka kauan. Ehkä päivä, kaksi, viikon tai kuukauden. Todennäköisesti tulen kuitenkin takaisin kun olen viettänyt synttäreitäni. Anteeksi etten jaksa vastata teidän kommentteihin. En välttämättä edes tule lukemaan blogejanne.

Mun on vaan pakko saada itseni kasaan ja selvittää ajatuksiani. Mun täytyy lopettaa ahmiminen ja saada paino laskemaan. Yritän saada apua, mutta tällä hetkellä ainoa joka voi tälle asialle mitään on minä itse. Miksi mun piti mennä sotkemaan kaikki. I'm just a big fucking mess.

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa inhottavan tutulta >: ..
  Pidä kuule hyvällä omallatunnolla niin pitkä tauko ku on tarvis. Toivon että olosi helpottuu sillä aikaa <3

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti asiat on paremmin sit ku tuut takas<3

  VastaaPoista
 3. Sä et ole läski, vaan pikkuinen ja varmasti ihana ihminen! selvittele vaan sun ajatuksia rauhassa ja muista ettei paino oikeasti oo se maailman tärkein asia vaikka siltä joskus tuntuiskin. voimia! ♥

  VastaaPoista
 4. Tulin näin randomisti sanoo et

  HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ! ♥

  Paitsi et must tuntuu et oon jo varmaa myöhässä, sun synttärit oli varmaan eilen tai toissapäivänä.. Tai sitä edellisenä päivänä:D En voi tietää:D Mut no joka tapauksessa halusin onnitella sua (: Hehe oot (melkein oot?) jo aikuinen! Mullaki se on iihan kohta, tai siis kuukauden päästä edessä. Mäki oon kyl miettiny et haluisin hirveesti sanoo tarkan päivän mut en sit kuitenkaa tiiä uskallanko:D

  VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi