torstai 5. huhtikuuta 2012

I'm chillin'


 I didn't, eat yesterday  
And I'm not going eat today 
And I'm not going eat tomorrow 
Cause I'm gonna be a supermodel
 

So beautiful (beautiful) 
I'm gonna be a supermodel

Olispa toi totta. Kyseessä siis Avrilin biisi. 

Mun täytyy myöntää et mä odotan jo kesää. Silloin mulla pitäisi olla jo ajokortti, toivottavasti myös kesätyö ja haluaisin myös olla edes vähän kevyempi. Olen innoissani siitä, että saan olla paljon yksin kotona. Kukaan ei ole vahtimassa mitä syön ja saan ihan ite päättä mitä ruokaa ostan ja laitan. Ihanaa.

Toinen asia mitä en odota ihan yhtä innoissani on mun synttärit. Mä oon aina stressaantunut mun syntymäpäivänä. Lisäksi mulla on ne viikon huonoimpana päivänä ja olen koko viikonlopun koulutuksessa eli en voi oikein lähteä baariin tai järjestää juhlia. En edes halua ajatella juhlia. Pidän bilettämisestä, mutta bileiden järjestäminen on kamalaa. Kukaan mun kavereista ei oo edes kysynyt mitä mä oon ajatellu tehdä. Kukaan tuskin muistaa niitä. (okei tänään yks kysy). Haluaisin niin paljastaa päivän, mutta en vaan uskalla.

Tänään:
aamu: 2 palaa täysjyväleipää, 2 sormenpaksuista palaa ruisleipää, puolikas smoothie
päivä: 4 palaa appelsiinia, uotilan ruisleipä 
välipala: kokonainen mango, vähän ruisleipää, puolikas banaani
ilta: pihvi ja lisukkeita (en ole siis vielä syönyt mut meen kohta, omgomgomg!!)

Ja kohta olen lähdössä mun kaverille. Sain kutsun viime tingassa (kappas mut muistettiin). Luvassa siis chillilta ja vähän ehkä juomia. Yritän rajoittaa ja juoda vain vähän, liikaa sokeria kaikessa.

Lupasin itselleni että vasta huomenna on luvassa punnituspäivä. Taidan ehkä kuitenkin käydä nyt sillä huomenna painan varmaan paljon!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi