keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

tallinna

Sunnuntaina lähdimme äitini kanssa Tallinnaan. Olimme yhden yön hotellissa ja olimme varanneet itsellemme erilaisia hoitoja. Yhdessä kävimme pedikyyrissä ja kampaajalla, lisäksi kävin vielä kuumakivihieronnassa. Vähän ehdimme myös shoppailla, viime hetken ostokset vielä taxfreestä.

Oli mukavaa kun sai olla hemmoteltavana ja rentoutua. Äidin kanssa vietetty aika oli mukavaa, vaikka ainahan se ei ole ihan yhtä helppoa.

Kesäloman kunniaksi päätin haastaa itseni ja otin tavoitteekseni syödä joka päivä jotain herkkua. Olenkin ottanut ison askeleen eteenpäin ja kaksin käsin repinyt alas ruokaineita sieltä 'kiellettyjen- hyllyltä'. Olen pitkästä aikaan syönyt taas kakkua ja paaaaaljon jäätelöä. Tallinnassa uskaltauduin jopa syömään pizzaa! En edes muista milloin olisin viimeksi syönyt pizzaa. Eikä se ollut edes mitenkään ihmeellistä, pari palaa riitti aivan mainiosti.

Lopuksi vielä sekalainen kasa kuvia
Ehkä Tallinna on nyt ainakin vähäksi aikaa nähty, kaksi kertaa viikon sisällä oli ihan riittävästi. Ennen koulun alkua varmaan uudestaan, haluan vielä lisää raitoja hiuksiini.

2 kommenttia:

  1. Vou sul on aina niin hienoi bannereit!((: Ja kivoi kuviiii(:

    VastaaPoista
  2. Hahaha no ehkä se on ihan hyvä sit etukätee tietää, ettet sit joskus ku meet ni järkyty siitä kuin iso se onkin? :D Mut mieti hei jos se ois pienempi, ni siinähän pitäis vuos oottaa, et sitä verta tulis tarpeeks!

    VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi