keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

People like us we've gotta stick together


Kun ihana Sugar tuli meille perjanta-iltana oli ihan selvää, ettei viikonlopusta voisi millään tulla huonoa ja tylsää. Murulla oli ihan super-vaikutus muhun. Uskalsin syödä ja elää hetkessä suunnittelematta kaikkea ennalta. Syömisemme eivät ehkä olleet ihan siitä terveellisemmästä päästä, mutta mitä se haittaa.

Lauantaina kävimme hietsun kirpparilla, istuimme espalla nauttimassa auringosta ja kävelimme ympäriinsä. Jätskilläkin kävimme jopa kahdesti. Ensin jogurttijäätelöllä (ekaa kertaa kun söin!:D) ja myöhemmin kolme syömishäiriöistä henkilöä jakoi valtavan jätskiannoksen. Oli aivan mahtavaa.

Ainiin unohdin jo melkein, mutta aamulla vaatekriiseillessäni uskaltauduin kuitenkin laittamaan shortsit jalkaan. Jännää, kun viime kesänä en uskaltanut julkisesti kulkea shortseissa koska olin mielestäni niin läski. Ja nyt mä painan paljon enemmän. Farkuissa olisi saattanut tulla ehkä vähän kuuma.

(kuva poistettu)
ei taida jäädä epäselväksi missä kävimme:D
kiitos kuvasta Sugarille!<3meidän "pieni" jätskiannos
anteeks Sugar et varastin tämän sun blogista

Maanantaina kävimme ihan ex tempore päiväristeilyllä Tallinnassa. Ostin yhden topin, yhden paidan, suklaata ja alkoholiakin tuli kannettua kassillinen. Ja söin mä vaikka mitä, kaikkea jännää.
En kyllä tainut olla mikään erityisen hyvä opas, kun en edes jaksanut oikein kävellä ja näyttää 'nähtävyyksiä'.

matkalla Tallinnaan


Vielä tiistaina ehdimme nähdä pikaisesti kun tulin psykalta. Kävelimme keskustassa kun törmäsimme Magnum Helsinki- mainokseen. No tietysti päätettiin sit kävellä sisään ihmettelemään. Siellä sitten teimme (lue suunnittelimme) omat jäätelömme. Oli hyvää ja aivan mahtava kokemus, suosittelen käymään jos eksytte kulmille! Omassa jätskissäni oli maitosuklaakuorrutus ja päällä mansikoita, kookoshiutaleita ja tummaasuklaata. Siinä sai syömishäiriö kyytiä.


factoryn salaatti, suosittelen! :)

made by me
taivaallista omnom<3

Hui, tämähän viikko on kohta jo ohi. Kyllä aika menee ihan tosi nopeasti, kun on paljon kivaa tekemistä.


:llä nelly

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi