sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

aamun sarastaessa

Muumikulhosta hedelmäsalaattia ja mukista muumiteetä, aamupala puoli neljän aikaan aamusta. Varmaan joo ihan normaalia

Oli mukavaa kävellä bussilta kotiin, katuvaloista ei ollut enää mitään hyötyä, kun ulkona oli jo niin valoisaa. Eikä ollut yhtä kylmä kuin talvella, vaikka farkkutakissa tulikin hieman vilu.

Vain ehkä pulitoista tuntia ennen aamupalaani istuin mäkissä syömärrä mcflurrya. "Hei täällä tulee ja on kylmä! Mennään ostamaan jätskiä!" vain suomalaiset ovat näin hulluja. Hetken päästä ääni päässäni heräsi ja muistutteli vallastaan. Sen seurauksena oksensin jo toistamiseen saman päivän aikana. Tai jos tarkkoja ollaan, niin alle vuorokauden sisällä, päivähän oli jo vaihtunut.

Kesäloman alkua tuli vietettyä. Pullo korkattiin jo aika alkuillasta, päivällistä/illallista söin vapiaanossa (tomaattikeittoa), jonka jälkeen lähdin baarikierrokselle. Eilen saivat rakkaat ystäväni ja koulukaverit lakin päähänsä. Pakko myöntää, että kyllä vähän harmitti ja olen hieman katkera. En haluaisin millään odottaa vielä vuotta. Herkistyin kun kaikki olivat niin kauniita. Pelkäsin pillahtavani itkuun kun olisi ollut "minun vuoroni" astua hakemaan lakkia.


Viidet juhlat ehdin käydä läpi, oli kuitenkin aika lailla kiirettä. En ehtinyt oikein jutella kunolla kenenkään kanssa, kun piti melkein heti jo kiirehtiä seuraavaan paikkaan. Ensin ajattelin liikkua bussilla ja kävellen, mutta lopulta luovutin ja otin auton. Sain pommac- yliannostuksen, enkä ruokiakaan pahemmen syönyt. Salaattia ja piirakkaa tuli hieman maisteltua.

Illalla lähdimme uuden luokkani kanssa ulos syömään. No jotkut söivät nachoja, mutta muuten pöytä kyllä täyttyi pääasiassa juotavista. Sieltä lähdettyämme kävelimme ympäri Helsingin keskustaa yrittäen löytää joku paikka mihin ei olisi tarvinnut jonottaa miljoonaa vuotta. Useammassa paikassa tuli piipahdettua, en enää edes muista kuinka monessa. Juotuakin tuli ehkä pikkasen liikaa, onneksi rahaa ei mennyt ihan älyttömästi kun drinkkejä tuli välillä vähän joka suunnasta. Kuohuvaakin tuli juotua useampi lasillinen, ei haitannut yhtään etten saanut sitä aiemmin päivällä.

Railakkaan, pitkän ja mukavan illan/yön jälkeen lähdin aamun ensimmäisellä bussilla kotiin. Seitsemän aikaan paistoi jo aurinko! Viikonlopun aikana tuli nukuttua yhteensä vajaat kahdeksan tuntia, en edes muista milloin olisin viimeksi nukkunut näin vähän.

Tämä päivä on mennyt lähinnä aurinkoa ottaessa. Päivällä hain auton kaverini luota, sinne se eilen jäi kun lähdimme ulos. Illasta ehdin vielä käydä nopeasti tallilla.
Perjantailta, kevätjuhlaan menossa. En ymmärrä miks blogger teki tästä näin leveän ja epätarkan yhyy...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi