keskiviikko 1. helmikuuta 2012

syvemmälle pinnan alle

Anteeksi, anteeksi etten ole kirjoitellut mitään. En ole vaan jaksanut, enkä pystynyt tulla tänne kirjoittamaan ettei mulla ole kaikki hyvin. Kiitos, kiitos, kitos teidän kommenteistanne. Vastailen niihin kunhan ehdin.

Itkua en ole enää pystynyt, viimeisin ahdistuskohtaus on vähän liiankin hyvin mielessä. Taidan jo nähdä hieman valoa tunnelin päässä, mutta yksikin harha-askel enkä pääse enää ikinä ylös. Toisaalta haluaisin olla tarttumatta pelastusrenkaaseen.

Tänään yksi puolituttu voivotteli mun puolesta. Se sano leikillään et varmaan tekisi itsemurhan mun tilanteessa. Joo, mikäköhän ajatus mulla on puolet ajasta pyörinyt päässä?

Sitten mun yksi kaveri kerto et se on käynyt jo monta vuotta psykologilla. Mäkin taidan haluta. Mä en vaan pysty. Mä en uskalla.

Halusin tulla vaan kertomaan että olen vielä elossa.

6 kommenttia:

 1. Voi pikkuinen:c <3 Mun mielestä sun OLISI HYVÄ mennä puhumaan psykologille..puhua jollekkin!
  Se on VAIN SUN parhaaksi ja sä ansaitset parasta<3
  Yritä jaksella<3
  Voimia ja haleja..mene puhumaan<3

  VastaaPoista
 2. :( sun todellakin pitäisi päästä psykologille tai jollekin.
  VOIMIA♥

  VastaaPoista
 3. Haha voi kuule sitä se teettää ku mulla ei oo mitään muuta elämää ku tietokone... :D Ja enhän mä nyt noin ihanaan viestiin voinu olla vastaamatta heti ku näin :)

  Kiva et tykkäsit:D Hehe toi vyö kyl kävis sulle ku oot tollanen heppatyttö :) Mut se on siis H&M:ltä, divided puolelta. Ne farkut on kyllä mustaki kivat mut näytän vähän pursuvan ulos niistä nykyään..

  Mutta niin siis mulle vähän niiku tungettii kokoajan käteen niitä laseja joihin oli laitettu niitä sokerilimppareita... Yleens oon sit aina heivannu niitä joka välissä lavuaarii mut nyt en viittiny. Aina silloin ku ite tein ni en laittanu ollenkaa noita lantrinkeja vaa join paljaaltaa kaikkee. Lopulta en nyt sit tiiä et oliks se yhtää parempi ku onhan niissä alkoholijuomissa enemmän kaloreita ku limppareissa :D No ihan sama.. Mut mustikkashotteja join ilman kermaa ni siinä uskon kyllä säilyneeni turhilta kaloreilta.

  Haha oot ihana<3 Mut hei ota huomioon et mul oli ainaki energiavarastot aika tankattu ton eilisen illan jäljiltä..

  Hyvä et on jo parempi olo, haleja myös<3 :)

  VastaaPoista
 4. Höps ei se mitään,kyllä mä ymmärrän<3 ja tyttöpieni todellakin menet puhumaan jollekkin! ei sun tarvi ollenkaan olla ajatustesi/ongelmiesi kanssa yksinäsi..sä saat puhua ja sun pitää puhua!:c <3 haleja pikkuinen<3
  möh,kiitosta:p

  VastaaPoista
 5. voi kiitos, sunkin kommentti piristi mun päivää:)♥ mulla on itellä niin etten koskaan oikein löydä oikeita sanoja enkä osaa sanoa niin että piristäisin tai auttaisin muita..
  Mieti sitä että puhuisit jollekkin, se saattaa oikeasti auttaa! haleja sullekkin! ♥

  VastaaPoista
 6. Kiva, että tykkäsit<3 Hauskaa et meillä on tollasia samoja piirteitä (:

  Sun ei tarvi pyytää anteeks:) Haleja ja tsemppiä sullekin, mitäs sulle muuten nykyään kuuluu? Miten jalka jaksaa? Ootko jo paremmilla mielin? :)

  VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi