maanantai 8. heinäkuuta 2013

new phone

ostin tänään uuden puhelimen sillä tuo entinen ei enää oikein toiminut ja muutenkin oli alkanut jo vähän kyllästyttämään. Kaksi vuotta kesti tuo samsung galaxy ace, hyvä se oli (ja kestävä, ihan vain muutaman kerran olen sen pudottanut...) niin kauan kuin se toimi.

Vannoutuneena samsung käyttäjänä pitäydyin samassa merkissä. (lisäksi minulla on samsung galaxy note 10.1 tabletti ja kotoa löytyy kaksi samsungin telkkaria). Pienen pohdinnan jälkeen päädyin galaxy S II plus:aan. Minulla kävi tuuri, sillä kaupassa sitä oli jäljellä valkoisena vain yksi kappale.

Ei pidä nuolaista ennen kuin tipahtaa, vai miten se meni?
hmmmpf... jotenkin minulle sattuu aina näitä 'kakkoslaadun'- tuotteita. Akku laittaessa huomasin ettei takakansi mene yhdestä kulmasta kiinni vaan jää millin verran raolleen. Tyypillistä. Pitäisi nyt lähteä takaisin kauppaan valittamaan. En vain oikein jaksaisi. Toivon, että ongelma ratkeaa takakantta vaihtamalla, en haluasi odottaa, että saan uuden.

Kaveriporukassamme jaksamme aina olla huvittuneita iphone villityksille. Meistä kenelläkään ei ole kyseistä kännykkää, vaan suurimmalla osalla on just samsung tai sitten nokian lumia.

Mikä puhelin teillä on?

5 kommenttia:

 1. Multa löytyy samsung galaxy s advance, jonka näyttö hajos viime viikolla. Siinä on myös toi takakansi vika, tosin se pysyy aina välillä kiinni jonkun aikaa, kunnes pompahtaa pois. :P Oon harkinnu uuden samsungin hankkimista, mutta siihen ei ole vielä varaa.
  Toivottavasti takakannen vaihto auttaa, ettei tule isompaa projektia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun kaverilla on kans advance ja harkitsin itsekin sitä, mutta päädyin sit tohon toiseen.
   Eipä auttanut takakannen vaihto, vein puhelimen eilen takaisin kauppaan ja palautukseen meni. Oli itse puhelimessa se vika niin ettei takakansi mennyt paikoilleen. Nyt joudun odottelemaan, että saan kokonaan uuden. Kaikki valkoiset olivat loppuunmyyty.

   Poista
  2. No voi höh. Harmi, et pitää mennä vaikeen kautta. :(

   Poista
 2. Multa löytyy tosta se "aikasempi" versio, eli Samsung Galaxy S II. Ite oon ollu tosi tyytyväine tähä puhelimeen ja toiminukki on tosi hyvin ja tätä on kans kiva käyttää(:
  PS.Tää tyttö on kans osannu myös välil tätä heittelemää lattiallekki, ja on tää lentäny hepanki seläst ja hyvi kestäny ilma yhtää naarmuu:P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sain eilen uuden puhelimen, jouduin kyllä useammasta kaupasta metsästämään, jotta löysin ton plussan valkoisena. Oli melkein kaikkialta loppu. Eli ei oo ollu mulla toi uus puhelin kauan käytössä, mutta oon jo ihan rakastunut siihen(:

   Ai sinäkin oot heppatyttö, kiva kuulla!:) onneksi en ole ite onnistunut pudottamaan kännykkääni hepan selästä, mutta hyvä kuulla että se kestää sellaisenkin lennon! xD

   Poista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi