sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

21. heinäkuuta

Kiirettä on pitänyt, tuntuu etten ehdi tehdä ihan kaikkea mitä pitäisi. Ja kuitenkin tuntuu siltä, etten ole saanut mitään aikaiseksi. Kun olen päässyt kotiin, en enää jaksa sohvalta nousta. Ystävistäkään en ole oikein kuullut mitään.

Perjantaina kävin ravitsemusterapeutilla juttelemassa ja sain myös tehtäviä joista minun pitäisi selvitä ensi viikon tapaamiseen asti. Haasteena on esimerkiksi syödä aamupalaa sekä ainakin yksi leipä joka päivä. Tähän mennessä on sujunut suht hyvin muutamaa lipsahdusta lukuun ottamatta.

tänään söin tällaista aamupalaa
tuorepuuroa ja teetä

Hoitotapaamisen jälkeen piipahdimme äitini kanssa stockalla viimeisissä alennusmyynneissä. Mukaan tarttui kaikea pientä kivaa. Tällä viikolla olen ostanut uudet mustat farkut, bikinit, muutaman paidan ja kaulakorun. heihei rahat Lisäksi tilasin hepalle vähän varusteita talvea varten.

Tällä viikolla olen saanut vaikutteita Helsingisä olleista purjeveneistä (-laivoista?:D). Päälläni on sattumoisin ollut ankkuritoppia, -huivia ja ostin myös kaulakorun jossa riippuu ankkuri. Torstaina kävimme vanhempieni kanssa ihan paikan päällä katsomassa aluksia. Ilma oli kaunis - niin myös laivat, ja ihmisiä oli ihan älyttömän paljon.


näytti ihan hyvältä...
 
Eilen meni melkein koko päivä ratsastuskisoissa. Kotoa lähdimme seitsemän aikoihin ja takaisin tulimme yksitoista tuntia myöhemmin. Ei ollut ihan meidän paras päivä, heppa ei oikein jaksanut tsempata kuten yleensä ja itsekin taisin olla hieman epävarma. Ensi viikolla uusi yritys.

polvi ei taida oikein tykätä tästä treeni- ja kisatahdista
onneksi kylmäpussi hieman auttoi kipua

Tämä päivä alkoi mukavissa merkeissä kun koiramme oli päättänyt käydä mutakylvyssä. Se oli aivan musta ja haisi aika pahalle. Eikun pesulle ja naurut päälle, ei meidän vanha rouva ole ikinä uimisesta pitänyt.

Huomenna lähdemme isäni kanssa päiväksi Tallinnaan - kolmas kerta minulle tänä kesänä :Dhmm, näistä postauksista on tullu jotenkin tylsiä ja yksitoikkoisia. Olisiko teillä jotain toiveita? Yritäisin toteuttaa niitä parhaani mukaan. Ensi viikolla yritän saada aikaiseksi päiväni kuvina- postauksen.2 kommenttia:

 1. päivä kuvina- postaus olisi kiva!:) ja sit olisi kiva tietää et miten sun syömiset tällä hetkellä sujuu, noudatatko jotain ateriasuunnitelmaa vai miten?
  tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Sellainen postaus on suunnitteilla/työn alla, mutta sen tekemisessä voi hieman kestää. Voin kuitenkin jo kertoa, että olen heivannut ateriasuunnitelmani pois, sillä en pystynyt sitä noudattamaan.

   Poista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi