lauantai 23. helmikuuta 2013

jos se ei tapa niin se todellakin hajottaa

Päässä vihlova kipu joka säteilee alas selkää ja melkein lamaannutta oikean käden. Verenmaku suussa. Särkylääke ehkä auttaisi, mutta en uskalla nousta tuolilta sillä pelkään että näkökenttäni pimenee ja jalat pettävät alta matkalla keittiöön. Sydän jyskyttää rinnassa ehkä hieman tavallista raskaammin.

Avaan telkkarin. Viideltä kanavalta tulee syömiseen tai laihdutukseen liittyvää ohjelmaa. Salaa haaveilen leivontaohjelman herkuista samalla kun popsin suuhuni porkkanaa. "Kesäksi rantakuntoon - ensimmäinen vinkki: vaihda kahvin maito ja sokeri kaneliin", vaihdan kanavaa ja jään seuraamaan ohjelmaa jossa nainen syö lähinna vain paahtoleipää. Järkyttävää.

Tämän viikkoisesta hevosenliha- kohusta järkyttyneenä olen tyytyväinen etten syö nautaa tai possua (enkä tietenkään missään nimessä hevosta). Valmisruuista syön lähinnä vain sosekeittoja ja joitakin kasvisruokia.

Sähköpostiini on ilmestynyt laihdutus tuotteita myyvä mainos. "Laihduta jopa 19kg tai saavuta normaalipainosi". hetkonen... Poistan viestin huokaisten.

Suihkun jälkeen siivoan lattialta ison tupon hiuksia ja kiikutan ne roskiin ennen kuin äiti ehtii huomata. Itseäni asia ei paljon enää hetkauta. Lounaalla keittoannokseni sisältää 50 kaloria. Välipalalla päätän ottaa leipäviipaleen sijasta kaksi karjalanpiirakkaa. Syön vielä suklapaatukan ja mielialani laskee välittömästi. ahne sika 

2 kommenttia:

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi