torstai 21. helmikuuta 2013

flunssassa


Lukuloma alkoi todella hyvin. Heti aluksi sain flunssan. Päätä ja jalkoja särkee, nuha ja kurkku kipeänä. Välillä hieman kuumetta. En jaksa raahautua sohvaa pidemmälle ja maantiedon- ja matikankirjat ovat vielä siistissä pinossa pöydällä.

Kuitenkin olen syönyt aivan liikaa, melkein ahmin. En edes kehtaa kertoa mitä kaikkea eilen napaani meni. Lopulta päädyin deletointiin, mutta en saanut kaikkea ulos.

Sain kutsun illanistujaisiin perjantaille ja juhliin lauantaille. Saa nähdä menenkö, jos nyt ensin parantuisin flunssasta.

Hassua miten näin sairaana sängyn pohjalla maatessa pää täyttyy pakkoliikunta- ajatuksista. Olisi ihan pakkopakko päästä lenkille. Kuitenkin mätän naaman täyteen ruokaa.

Vihaan itseäni. Vihaan laiskuuttani ja saamattomuuttani.
Vihaan läskejäni.

Miksi itsensä hyväksyminen täytyy olla näin vaikeaa?

4 kommenttia:

 1. Niin sen oli tarkotuskin(:

  Hihi ajattelin et saan kyl jossain vaiheessa kimppuuni jonkun anorektikon, joka tulee valittamaan, et parantuminen ei oo noin helppoa ja minä läski lehmä en tiedä mistään mitään :P

  VastaaPoista
 2. Kiitos :D Ja joo tiedän toki etten oo, mut aattelin et joku tulee noin mulle anonyymina kommentoimaa :D

  Mut missä vaiheessa TOTA postausta sä niin aattelit? Jännää.. Mut joo no niin mä taidan olla, mut en haluu ajatella niin koska en oo laiha.

  VastaaPoista
 3. Hmm okeei(: Hihi clavicle sano joskus, et sille tulee cassiesta ihan mielee mä:D Mut oikeesti oon kyl usein aika samanlainen..

  Ja hei voit kommentoida ihan silloin ku susta itestäs tuntuu siltä! Jos haluut just tohon tekstiin kommentoida jotain, ni voit kyllä palata siihen vaikka kuukauden päästä, huomaan kommenttisi kyllä ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kultainen, ja voimia sulle myös. :) ♥
  Kyllä tää tästä, ei tästä pääse oikeen ku ylös päin, joten uuteen nousuun siis..

  VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi