keskiviikko 25. joulukuuta 2013

25.12.2013

Viimeisestä postauksesta taisi taas vierähtää pieni ikuisuus ja taukoa on vielä vähän luvassa. Olen edelleen täällä kaukana. Onhan minulla mahdollisuus käyttää nettiä lähes koko ajan, mutta en vain jaksa.

Mulla menee samalla tosi hyvin ja huonosti. Toivoin voivani jättää syömishäiriön kotiin, mutta kovasti se on roikkunut matkassa mukana. Välillä pystyn oikeasti nauttimaan elämästä, mutta sitten taas ahdistus ja pahat ajatukset pimentävät mielen.
Ruokailulla turvaudun tuttuihin turvaruokiin ja yritän löytää samoja, mitä kotona olisi. Pystyn toki välillä herkuttelemaan, mutta auta armias sitä ajatusmyrskyä sen jälkeen.

Olen kirjoittanut ajatuksiani ihan oikealle paperille. Mietin näyttäväni niitä psykalle. Kuitenkin kuuteen viikkoon on mahtunut kaikenlaista enkä kaikkea ole saanut edes kirjoitettua. Samalla mietin lopettaisinko käynnit. Vaikea yhtälö sillä samalla tunnen itseni hyvin vahvaksi ja kuitenkin olen sairauden vietävissä. En tiedä kumpi tai mikä osa minussa haluaisi lopettaa hoidon. Se vahva oma itseni vai puhtaasti sairas. Voisin näyttää olevani parantunut, mutta samalla tiedostan, että samalla sairaat ajatukset saisivat kehittyä rauhassa.

 Oikeasti olen nauttinut siitä, että olen saanut olla poissa kotoa. Täällä on ihanaa ja olen saanut vähän levätä ja lomailla.

Hyvää Joulua vielä kaikille!♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi