maanantai 13. elokuuta 2012

muu maa mustikka


hmmm voisin taas vaihteeksi kirjoitella tänne jotakin.
Elämäni on ihan yhtä tylsän tavallista kuin ennenkin eikä oikeastaan mitään uutta ole tapahtunut. Paitsi että olen lihonut ja olen ryhävalaan kokoinen.

Tänään leivoin mustikkapiirakkaa. Pellillisen. Ei tainut olla kovin viisasta, sillä söin sitä nyt sitten hieman liikaa.Monta palaa. Hyvä ettei koko pellillinen mennyt. Hävettää.Huomenna alkaa koulu. Pelottaa, ahdistaa, jännittää ja samalla odotan sitä kovasti. Haluan saada takaisin sen säännöllisen päivärytmin. Lisäksi minulla on suunnitelma miten laihdun takaisin kun en ole koko ajan kotona ahmimassa. Todennäköisesti minulla tulee olemaan vain kolme kurssia ensimmäisessä (ja varmaan myös niissä muissa) jakso(i)ssa. Tiedän etten tällä hetkellä pysty kunnolla keskittymään ja jo kolmen kurssin läpi pääseminen tuntuu mahdottomalta. Kuitenkin jos minulla olisi enemmän tehtävää koulussa minulla ei olisi aikaa murehtia omia asioitani... Kuinka vaikeeta tämä voi oikein olla? Anteeksi sekava selitys... en saa itse edes omista ajatuksistani selvää...


Ainiin, pakko kertoa että näin eilen käärmeen. Hyvä etten astunut päälle kun olin tallilla. Se oli ihan tosi pieni, mutta säikähdin ihan kamalasti. PelkäänInhoon käärmeitä. Olen kerran aikaisemmin nähnyt luonnossa käärmeen. Olin silloin aika pieni ja meinasin juosta suoraan kyyn päälle. Ehkä mun pitäisi vähän paremmin katsoa mihin astun?

No ainakin tiedän et huomenna astun koulun ovista sisään, halusin tai en. Ja sen jälkeen psykologin juttusille.


2 kommenttia:

  1. Hahah:D

    No kiva et tykkäät(: Mustaki se on kivaa laittaa noita omia kuvia ni on just sellanen olo et tää on vaan mun blogi, eikä niin et se vois olla kenen tahansa muunkin bulimikon(: Tietysti voi olla et jotkut ei tykkää ku ne on huonolaatusia ja kaikkee, mut pääasia et ite tykkään(:

    Arvaa mitä... Mietin just et voisin leipoo mustikkapiirakkaa tai mustikkapannareita:D Ku ihan sama ku ahmin jo kuitenki:D

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihana! (: ja ei se mitää ku sä nyt voit kysyy multa milloin vaa.. Ja oon jo saanu ihan hirveesti kysymyksiä!!

    VastaaPoista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi