lauantai 14. syyskuuta 2013

nimetön

En ole jaksanut avata bloggeria. Tätäkin kirjoitan ohimennen kännykällä.

En jaksa kirjoittaa. Blogin ajatteleminen saa aikaan ahdistusta. Muutaman kerran olen jopa miettinyt blogin poistamista.

Olen älyttömän väsynyt. Nukun ja nukun, mutta se ei auta.

Yritän jaksaa ja tsempata vaikka taisin haukata hieman liian ison palan ja vaatia itseltäni liikaa.


3 kommenttia:

 1. Aina ei oo helppoa :( Mut kun vaan jaksat uskoa ja luottaa ittees, ni susta tulee vielä onnellinen♥

  VastaaPoista
 2. Joskus on tarpeellista opetella ottamaan vähän löysin rantein.kun alkaa tuntumaan siltä että jotain asiaa on pakko tehdä koitappa kääntää se niin päin että enpäs teekkään...jos asioista tulee tervanjuontia se tappaa motivaation..jos tuntuu ettet jaksa kirjoittaa niin anna itsesi olla kirjoittamatta...jos tuntuu että tulee ahmimiskohtaus jonka jälkeen on pakko tyhjentää niin lähde sen sijaan lenkille, tai paremmin tallille.. Kun tuntuu että tulee ahmimiskohtaus, lähde silloinkin tallille..anna itsellesi lupa syödä jäätelöä jos siltä tuntuu ei se sinua kaada, olet vahvempi. Toi väsymys pisti taas silmiini, usein se on merkki siitä että lääkitys ei ole vieläkään kohdallaan tai annostus sopiva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin jäätelö on minulle ehkä se vaikein, lupa syödä on niin vaikea antaa ja aivan liian helposti sorrun tyhjentämiseen. Nyt yritän kuitenkin tsempata, olen vahvempi.

   En tiedä mistä tämä väsymys ja uupumus johtuu. Ehkä minulla on vain liika tekemistä ja vaadin itseltäni jaksamiseeni nähden liikaa. Kunhan kirjoitukset ovat ohi, uskon tämän ainakin vähän helpottavan.
   Pitäisi kohta taas mennä lääkärille niin voisin varmaan kuitenkin puhua lääkityksestä.

   Kyllä minä oikeasti nautin blogin kirjoittamisesta. Viime viikko oli vain huono ja minulla oli paha olo. Välillä en vain tiedä mistä kirjoittaa. Tuntuu väärältä vuodattaa tänne kaikki paha olo ja toisaalta, jos kerron vain hyvistä ja mukavista asioista, se ei olisi koko totuus.

   Poista

Sanoillasi on merkitystä ♥

Vastaan kommentteihin omaan blogiini ellen sattumoisin lue blogiasi